Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mennyire fogok szenvedni az...

Mennyire fogok szenvedni az allergiámtól Thaiföldön?

Figyelt kérdés

Egy csomó féle pollenre allergiás vagyok, szinte egész nyáron szenvedek tőle.

Thaiföldön ez mennyire fog előjönni? Ha esetleg valaki volt már leírhatná a tapasztalatait...

(Angliában mondjuk elég jó volt, szinte el is múlt amíg ott voltam - egyesek szerint jót tesz ha az ember elutazik.)

2010. ápr. 28. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is szinte mindenre allergiás vagyok(asztmatikus allergia).Otthon nagyon szenvedtem vele,és semmi allergén gyógyszer nem segített.Mi Angliában élünk,és itt tényleg elmúlt.Az orvosom szerint azért mert itt eleve nincs parlagfű,és a pollen nem marad "egy helyben".Itt állandó levegőáramlás van(a tenger felől)és ennek köszönheti a tünetmentességem.

Tavaly elmentünk nyaralni Thaiföldre. ott is előjött az allergiám,mégpedig fulladási tünetként. Mint írtam asztmatikus allergiám van,és a pára nekem nem tett jót..Parlagfű nincs ott így a szemviszketést,tüsszögés elmaradt,csak a fáradékonyság,és asztmás fulladás jött ki.

nem tudom te mire vagy allergiás,és milyen tüneteket produkál,de Thaiföldön is áll a levegő vagy nagyon párás..Ha ezek már otthon is gondot okoznak akkor itt is fognak..

2010. ápr. 28. 13:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Asztmás fulladásom az nincs, fáradtságot sem szokott okozni, csak az állandó orrfolyásos/tüsszögéses, szemviszketős, könnyezős dolog van. Hogy nincs parlagfű az már egy jó pont, mert arra is allergiás vagyok, de még elég sok más pollenre is (nyír/nyár a leginkább, de szinte minden virág). Egyébként északkelet Thaiföldre mennék, nem is tengerpart, nem is nagyváros.

2010. ápr. 28. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sok mindenre vagyok erős alllergiás, mégis amikor Floridába utaztam, nem volt semmi.

Teljessen más a nővény kultura.

2010. ápr. 29. 00:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy Thaiföldön van-e nyárfa, nyírfa? Vagy jó lenne valamilyen link is, ahol utána tudok nézni Thaiföld növényvilágának (eddig valahogy sehol nem találtam).
2010. ápr. 29. 06:33
 5/5 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi bajod. Én több hónapot éltem Thaiföldön és nem jött ki az allergiám. Itthon volt olyan éjszaka, hogy egy százas papírzsepi majdnem kevés volt.
2010. jún. 25. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!