Japánban/Koreában hogy állnak másmilyen származású emberekhez?
Nem voltam még ott,közel jövőben nem is tervezek,csak kiváncsi vagyok. :)
Nem csak az érdekel hogy magyarokhoz,hanem pl német,spanyol,francia stb akármi.
És van olyan akiket nem "kedvelnek"?
A Japánok a nagyvárosokban már megszokták a gaijinek jelenlétét, a fiatalabbak talán még szóba is állnak veled (mert ők nagyobb eséllyel tudnak angolul), de nagyon kedvelni sosem fognak, mindig kívülálló maradsz.
Vidéken pedig még inkább kinéznek.
Köszi a válaszokat.:)
És a koreaiak(pontosabban Dél-Koreaiak)ebből a szempontból ugyanolyanok mint a japánok?
Nekem del-koreai a baratnom, most megyek ki hozza szoul-ba, azt mondta hogy nagyon sokan meg fognak nezni minket es lehet, hogy szova is fogjak tenni hogy egy "feherrel" van egyutt. Videkre is megyunk a szuleihez, ott meg jobban meg fognak bamulni a kapcsolat miatt is meg mert feher vagyok. Szoulban mar hozza vannak szokva azert a feherekhez, van kerulet is ahol sok feher lakik pl.
Viszont most nyaralunk egyutt spanyolorszagban es a kisebb varosokbab az emberek le sem veszik a szemuket rolunk pl, Leon-ban vagy Burgos-ban nagyon rossz volt neki, tobbszor kiborult. Az emberek meg nagyon nem elfogadoak sajnos, sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!