Indiáról kinek mi a véleménye?
Az egyik barátom eljutott oda, igaz szinte mindenét eladta hogy kint tudjon lenni több hónapig. Az ő élmény beszámolóját hallgatva és a képeket nézve lenyűgöző ország.
Bár neki is voltak gondjai a kéregetőkkel, a legyekkel, meg a higiéniával. (pár napig nem igazán jutott sehova a has menéstől) de azóta is spórol és vágyik vissza.
Ha megnyerem a lottót el is megyek én is:D
Soha nem mennék, egy ilyen lepusztult országba.. Inkább a gyönyörű NY-Európai nagyvárosok, Kanada, USA..
Árban is jobb, és nem egy csóró országon kell elborzadnod.
19:29: hát igen. De az is igaz, hogy a szinte már patikatiszta nyugati nagyvárosokban sohasem érhetnek a saját kultúrádtól merőben eltérő élmények (legfeljebb annyi, hogy kevésbé szemetelnek az emberek és pontosabban indulnak a vonatok). Az meg, hogy ki min borzad el, egyéni tűrőképesség kérdése. (Természetesen nem áll szándékomban az utazási preferenciáidat kritizálni, csak egy indokot hoztam fel arra, hogy miért vágynak egyesek ilyen "csóró" országokba.)
A kérdésfeltevőnek: sajnos én még sosem voltam Indiában, de kívánom, hogy ha eljutsz oda, nyitott szemmel járj, ne csak a turisztikai látnivalókat nézd, hanem próbáld minél jobban megérteni a helyiek kultúráját, gondolatvilágát! Remélem, hogy élményekben gazdag utazásban lehet részed.
3 eve szerencsem volt, es kijutottam. A bnom programozokent kerult ki , es mehettem vele.3 honapot toltottem kint. Csak pozitiv dolgokat lattam, persze a higenia az nagyon el van hanyagolva, arra oda kell figyelni.Mindenkeppen oltasd be magad ha kiszeretnel menni. Az utazas nagyon draga kb 200e ft, viszont 3 honap alatt kb 50-70e ftot koltottem, szarra vasaroltam magam, minden hihetetlenul olcso. A kajak isteniek, nem Tescos vackok, ha sultcsirket akarsz, a mellekhelyisegben vagjak le neked, frissen, semmi adalekanyag,semmi.
Szazalekban kb ezeket fogod talalni:
Latvanyossagok/ Informacio : 100%
Baratsagos emberek : 100%
Szorakozas : 90 %
Higenia : 20%
Keves penzbol jol elni: 100%
Kaja : 100%
Elmeny : elmondhatatlan!!!
Remelem segitehettem!
"ha sultcsirket akarsz, a mellekhelyisegben vagjak le neked, frissen"
A BUDIN?!?!?!??! Fúúúj! ;)
Fantasztikus és megdöbbentő. Októberben volt szerencsém eltölteni ott pár hetet, de azóta is a hatása alatt állok. Megdöbbentő mennyire koszos minden, a higéniára és tisztaságra abszolut nem adnak - nekik nem fontos...
Nedves törlőkendőt vigyél sokat!!! Viszont az emberek barátságosak, az épületek csodálatosak, a szinek az ételek, minden... Életre szóló élmény.
Üzleti úton voltam. Az emberek nagyon kedvesek voltak, de én is szemben találtam magam kéregetőkkel. Nagyon nehéz őket lerázni, de nem nem hagytam magam. :)
Sok minden meg lehet venni sokkal olcsóbban, de inkább az üzletközpontokban, ott nyugodtan körül lehet nézni. Ahol én voltam ott biztonsági szolgálat állt a bejáratnál és átnézték külön a nőket, férfiakat, mielőtt bementünk. A bazársoron, akik a turistákra szakosodtak, nagyon erőszakosan tudnak lenni...
A higiénia az tényleg gáz! Nagyon oda kell figyelni. Mi nagyon kulturális körülmények között voltunk, hoztak vittek minket és odafigyeltek ránk, minden nap kaptunk behűtött ásványvízzel :)
Én még nagyon féltem a szúnyogoktól a malária miatt, de szerencsére elkerültek. Utálják a légkondit. :)Amúgy Júliusban voltam, amikor még éjszaka is 40 fokos volt a páratartalom.
Élmény volt, hiszen a Taj Mahal-hoz is eljuthattam, a legszebb hely, amit valaha láttam, de én nem mennék vissza, főleg nem családdal.
Így üzleti úton jó volt...
31/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!