Thaiföldre kell vízum, ha csak egy hétre utazom?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 13:03
11/17 anonim válasza:
#7 Azt tudom mi a közvetlen járat, arra lettem volna kíváncsi, hogy Bp-rő milyen közvetlen járat van, de ezek szerint jól tudtam,hogy nincs.
12/17 mytravel válasza:
@11 a leggyorsabban dubai-on vagy bécsen keresztül vagy ott. Igy ki tudod hozni a maximumot abból az amugy is kevés 1 hétböl.
13/17 anonim válasza:
Irigylem a problémátokat. Szőkék és jogtipró kitartóik!
14/17 anonim válasza:
Gondolom hogy nem "maszekban" utazol, az utazási iroda meg ha nem tudja akkor ne "velük-nálluk" fizessed be utad !!
És ha vízum nem de "szurit" biztos ....ha nem akarsz összeszedni valami betegséget.
15/17 anonim válasza:
@Terka:
Egy jól szervezett két hetes thaiföldi út kb annyiba kerül, mint egy közepes költségvetésű hasonló hosszúságú horvátországi nyaralás.
16/17 anonim válasza:
Hiába kerül a horvát nyaralás is egálba, de az Adrián nincs annyi lehetőség. Thaiföldön részese lehetsz robbantásnak,
repülőbalesetnek, emberrablásnak, gyomormérgezésnek és ne soroljam...
17/17 anonim válasza:
Kozvetlen jarat Becsbol van. Odaig talan autoval :-) azzal jottek par hete barataink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!