Mi a Kínai Nagykövetség telefonszáma?
Próbáltam több az interenten talált telefonszámon hívni:
+36 1 413 2400 -- kisipol
+36 1 413 3378 -- felveszik, de fura hangokat ad és senki nem szólal meg
Bárkinek van információja arról, hogy hogyan tudom telefonon elérni a nagykövetséget?
Köszi!
Ezt a sok sületlenséget honnan veszitek...?
Kérdező, mit szeretnél megkérdezni tőlük?
A NAGYKÖVETSÉG CÍME
Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetsége:
1068 Budapest,Városligeti fasor 20-22.
Gazdasági és Kereskedelmi Osztálya, Konzuli Osztálya, valamint Tudományos és Technológiai Részlege:
1068 Budapest, Benczúr utca 18.
Oktatási Részlege: 1068 Budapest, Benczúr utca 43. 3/6
Ügyfélfogadás: hétfő, kedd, szerda, csütörtök 9.00-11.45 óráig
Telefonos tájékoztatás +36-1- 4133-381(Magyar)
Fax: +36-1-4133-378
E-mail: consulate_hun@mfa.gov.cn
Weboldal: [link]
Ezt hívd: +36-1- 4133-381 mert te a faxxal akartál beszélgetni. Az jó ha vágod a kínaí vagy az angol nyelvet, mert akkor kapsz infót. Magyarul a kislány törve beszél és semmit nem ért magyarul, a srác jól beszél magyarul, de lekezelendően sz@arik rád.
Tehát, ha vizum kell az úgyis személyesen kell, a nyitvatartási idő rövid és fontos!
Vizum ügyben segítek szívesen!
Sikerült őket elérnem olyan 50 hívás után ezen a számon: +36 1 413 2400
Aki a jövőben szeretné, az itt hívja és ne fáradjon el pár csöngetés után, mert legalább fél óra kell, hogy felvegyék
Business Visa, az "M" tipusú.
Max egy évre igényelheted.
Repjegy nem kell hozzá, egyirányú repjeggyel is mehetsz.
24 000 forint volt egy éve.
Ami kell:
Meghívólevél egy kínai cégtől, laza egy soros, hogy téged meghívnak és adjanak neked 1 éves vízumot.
Viszont ami fontos és nekem nem mondták!
Tartalmaznia kell a kint tartózkodásod dátumát, ami lazán csak 2016.09.01-2107.08.30. például.
És nagyon fontos! Hogy kell cég (szerintem nem ellenőrzik és ezért kérik biztosítéknak) MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYE is!
A 4 oldalas igénylőlapot értelemszerűen kitöltöd, a hülye kérdésekre, meg beblöffölsz valami nagyon hihetőt.
Legyenek az útleveledben üres oldalak, és 1év+6hó legyen érvényes.
10 nap múlva kezedben lesz a business visa.
Ha van kérdésed, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!