Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » úgy adnak vízumot ha csak oda...

úgy adnak vízumot ha csak oda van repjegyem?

Figyelt kérdés
Thaiföldre szeretnék utazni Laoszból jönnék haza, de nem tudom mikor jövök vissza, és csak ott venném meg a repjegyet, így adnak vízumot?
2016. máj. 12. 22:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. máj. 13. 13:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Talán nem esik le a kezedről az aranygyűrű, ha magadnak megnézed az AirAsia jegyárait...
2016. máj. 13. 15:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Hagyjad utolsó annyi esze mar nincs
2016. máj. 13. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ti is csak ugatni tudtok, de harapni nem. Ha nem tudtok mit hozzátenni a kérdéshez, mert túl hülyék/lusták/bunkók vagytok akkor inkább kussolnátok be.
2016. máj. 13. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Te se vagy sokkal értelmesebb ne aggódj :D
2016. máj. 14. 07:33
 16/18 A kérdező kommentje:
nem tudom miért kell ez, 20 éves vagyok és egy évet mosogattam külföldön nem a mamitól kaptam a pénzt.
2016. máj. 14. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
akkor még mosogass többet, és lesz pénzed repjegyre
2016. máj. 14. 19:45
 18/18 Béluska2016 ***** válasza:
Na hogy némi értelmet adjak a dolognak. Mondjuk magyar oldalon nézet jegy ár, ázsiai országok között, 50 ezer forint, ugyan ez az airasia járat az airasia.com saját oldalán, ottani valuta jelenlegi árfolyamán kb. 10 ezer forint. A vizummal ne kockáztas, mert bolondok arra felé ez ügyben, bár jó dumával, némi kenőpénzzel bármi lehet. Kenőpénz, pont annyi, mint egy 10 ezer forintos repjegy. De ha konkrétan tudod mit is akarsz, akkor van itt sok jó ember, aki járt arra és konkrétan segít neked. A beszólogatós, okostojás fajtát, meg sz@rd le! Amit én szeretnék tudni, azt megkérdezhetem privátba?
2016. máj. 25. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!