Munkavállalás Fülöp-szigetek vagy Taiwan?
Figyelt kérdés
Melyik ország ahol érdemesebb letelepedni munka céljából?
Taiwan szimpatikus 90 napig vízum mentesen tartózkodhatok az országban és helyben is igényelhetem a work permitet
Fülöp-szigeteken milyen az élet? könnyű munkát találni? illetve taiwan on?
2016. ápr. 25. 09:30
1/6 anonim válasza:
Melyik orszag nyelven beszelsz? Mihez ertesz? Kulimunkasbol mindket orszagban van epp eleg (sot, sok is), wc-t takaritani tuti hogy nem teged fognak felvenni, hanem azt, aki beeri fele annyi etellel is, mint te, nem igenyel lakast csak egy badogviskot, es nem akar fel ev mulva beremelest.
2/6 A kérdező kommentje:
Angolul beszélek elég jól.
és csak középsulim van.
2016. ápr. 25. 12:29
3/6 anonim válasza:
Akkor maradj ahol vagy. A Fulop-szigetek a legszegenyebb orszagok kozott van, Tajvan viszont kinai terulet, az angoloddal (es nulla szakmaddal) semmire nem mesz. Nem is tudom hogyan talaltad ki pont ezt a ket orszagot...
4/6 A kérdező kommentje:
Mert talán szeretem Ázsiát? :D
2016. ápr. 25. 16:03
5/6 anonim válasza:
Tajvanra nagyon konnyu osztondijat igenyelni, egy eves kinai tanulas celjabol, elobb ezt probald meg.
6/6 anonim válasza:
Én Tajvanon élek már 2 és fél éve, amúgy Tajvan és Fülöp-szigetek között hatalmas a különbség mind a kultúra mind az emberek között :) Azért nehéz összehasonlítani. Munkavállalásról pedig annyit tudok mondani (van munkám már 2 éve) hogy itt kb 85% a külföldieknek angol tanár, arra pedig csak anyanyelvűt vesznek fel. Ha más munkát akarsz, akkor valami nagyon specifikus kell hogy legyen amire nem találnak Tajvanit (én például kutatás-fejlesztésben dolgozom, főként programozás, növekszik a cégünk, vannak állásaink de egy normális programozót már 2 hónapja nem találunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!