Isztambulban mit érdemes megnézni, hova érdemes betérni?
Rákereshetnél arra, hogy off the beaten path Ietanbul.
Rengeteg turista írja így le a rejtett élményeit.
Ez jó ötletnek hangzik.
Igazából szeretek nézelődni, vásárolni, sétálni, egy szép pertszakaszon sétálás például nekem olyan mint másnak a múzeum. Persze azok is jöhetnek esetleg, de engem nem az hoz lázba. Menni, csak menni lábfájásig, szívni a helyi levegőt, enni a helyi ételt, érezni a várost. Betérni, ahová a helyiek járnak. Az éjszakai élet milyen egyébként? Éjjeli bagoly vagyok, az a helyzet.
És ha valaki tudna ebben segíteni, mi a helyzet a dohányzással? Hol lehet, hol nem, hol lehet cigit venni? Tudom ez nem ide tartozik, de ha már eszembe jutott..
Nem vagyok egy diszkó patkány, elég ritkán járok, kb. évi egyszer, akkor se egyedül. És még akkor is én vagyok az, aki a sarokban a falat támasztja. Hát még a kocsma, ott itthon is hülyén néznek az emberre társaság nélkül, faluhelyen meg még férfi társasággal is. Szóval erről le kell mondjak. Ettől függetlenül hajnalig fenn szoktam lenni, de gondolom sétálni se érdemes egyedül. Majd lehet kiülök az erkélyre, vagy az épület környékén egy padra, és ott cigizek, míg nem kezd ragadni a szemem.
Vagy utitársat kell szereznem.
Én a Herceg-szigetekre kimennék, még eddig nem sikerült sajnos, pedig akartam.
Miniatürk, azt sem sikerült még megnéznem (basszus, végén még rábeszélem magam, hogy menjek idén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!