A japán múzeumok tényleg olyan alacsony látogatottságúak? Még nem voltam ott, de mindig azt hallani, hogy ott alig vannak emberek + folyton be akarják zárni őket.
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 18:23
1/1 anonim válasza:
Változó... A témakörtől függ. Pl.: ha egy korallzátony alatti nemtommilyen állatokról szóló (most írtam valami marhaságot xD) az nyilván nem örvend nagy látogatási körnek. De ha mondjuk valami olyan, ami érdekli is őket (gyerekes dolgok, vagy ilyesmik) akkor azt nyilván többen látogatják... Szóval igen, a helyzettől függ. Remélem segítettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!