Thaiföldön milyenek a lányok? Mennyire dübörög a szex turizmus?
Rendszeres Thaiföld utazò voltam.(ma màr felesègem van, nem kur*valkodok). A lànyoknál a legfontosabb hogy MINDIG hasznàlj òvszert!!! Amùgy dübörög most is, ahogy hallom kevesebb az orosz turista, de lànyok vannak dögivel.
Tanàcs: A thai lànyok alacsonyak, kisebb mellűek, ezèrt a kirìvòan magas, nagy mellű "nőket" kerüld, mert nagy esèllyel ladyboyok. Ladyboyokat ha nem akarsz, normàlis hangnrmben utasítsd vissza, ne erőszakosan, mert a hormonkezelès ès droghasznàlat miatt nem lehet tudni hogyan reagálnak.
Az én saját tapasztalatom, hogy simán meglehet különböztetni a igazi lányokat a traviktól. Ahogy előttem is írta a kolléga, a travik magasabbak, kicsit kurväsabbak, mély hangjuk vagy erőltetett magas hangjuk van. Kicsit talán agresszívabbak is, de nekem szerencsére csak 1 ladyboy volt aki többször erőszakosan feltartott az utcán, megmarkolta a farkamat, és beakart vinni egy masszázsszalonba.
Mindössze három lánnyal voltam, de mindhárom követelte az óvszert, anélkül nem lehetett volna. Biztos vannak nemibetegségek is, de sok helyen olvastam, hogy már rég nem olyan gyakori mint 20-30 évvel ezelőtt, csak a rémtörténetek sokáig fennmaradnak.
Legbiztosabb, ha bárban dolgozó lányt viszel el. Igaz, hogy ők drágábbak, plusz a bár-nak is fizetni kell ha elviszed, de megéri a biztosabbra menni. Ha belegondolok, hogy a nagyon kedves és szép thai lányt megkaptam kb 20-25 ezert forintért estétől másnap délutánig....Egy álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!