Utazgatott már valaki Kelet-Törökországban?
Szia!
Fiú vagyok, és csak nyugat-Törökországban jártam, arról tudom, hogy nőknek is biztonságos, de szerintem a kelet is vészes. Azt tudom, hogyha kelet-Törökországon belül akarsz utazgatni, akkor a vonatot nagyjából elfelejtheted, mert főleg kelet-nyugati irányú vasútvonalak vannak, és az se sok, szóval marad a busz.
Szia. En 34 eves vagyok, 8 eve elek a ferjemmel Törökorszagban, İsztambul közeleben. Voltunk egy parszor a keleti orszagreszben, a sinhalozat nem tulzottan fejlett, szerintem is busszal sokkal könnyebben el lehet jutni mindenhova. Az iraki hatar közeleben levö területeket nem ajanlanam kirandulasra, de szerintem a többi resszel nincsen semmi gond biztonsag szempontjabol. Azert ha lany vagy, egyedül ne menj, este vagy ejjel ne maszkalj, bar azt hiszem, es barmely külföldi orszag eseteben ervenyes.
Eszak keleten Trabzon-ba es Közep keleten Kappadokia-ba feltetlen menj el! :)
utolsó vagyok, bocs, nem olvastam végig... itt van még egy külön fejezet lányoknak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!