Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Tényleg utálják Dél - Koreában...

Ria10 kérdése:

Tényleg utálják Dél - Koreában a külföldieket? 😱

Figyelt kérdés
Hallottam egy pár dolgot hogy a koreaiak nagyon rasszisták és hogy nem igazán szeretik és kiközösítik a külföldieket. Ez tényleg így van? Mert a közeljövőben kiszeretnék költözni lehetőleg egy életre vagy legalább 8évre ,de nem szeretném ha majd ott leszek, hogy mindenki utájon mert én nem vagyok odavaló.!! De mi van akkor ha én magyar vagyok? Mert hallottam olyanról is hogy szeretik a magyarokat és,hogy sokat tudnak Magyarországrol jahh és néhány napja olvastam, hogy politikailag is nagyon jó barátságot kötött a két ország, bár nem go dolom,hogy mindenki majd Istenként fog rám nézni azért mert én magyar vagyok ez csak egy feltevés de azért mégis érdekelne, hogy most igazából most ez valós vagy nem jó azt is tudom hogy mint minden országban vannak rasszista emberek az apám is az mindig azt mondogatja hogy ne költözzek a sok csíkszemű közé mert azok kutyát esznek de én nem veszek róla tudomást nem tudom megérteni és elfogadni sem ezt a sok rasszista dumát de nekem most csak úgy általában kéne hogy a legtöbb ember hogy viselkedik a magyarokkal,külföldiekkel?!... Előre is Köszönöm a válaszaitokat! És bocsi, hogy hosszú lett!! 😁

2015. szept. 11. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapból ilyen kérdésre nem LEHET VÁLASZOLNI. Ahány ember él Dél-Koreában, annyi vélemény a külföldiekről.

Azt viszont nem értem, hogyha annyira tudod a nyelvet, akkor miért nem egy dél-koreaitól kérdezed meg, hogy miként viszonyulnak a külföldiekhez? Még azt se mondhatod azért, mert annyira még nem tudod a nyelvet, hisz az internetes levelezőpartneres oldalak tele vannak dél-koreaiakkal, akik angolul is elég jól beszélnek.

A kérdésed alapján meg jól gondolom, hogy max 16 éves vagy? A letelepedési részből ez jön le nekem. Ugyanis nem úgy megy az, hogy valamilyen csoda folytán megkapod a 4 évre szóló vízumot, aztán csakúgy meghosszabbítód újabb 4 évre. Ráadásul ezekhez olyan szakma is kell, nem adják csak úgy oda mindenkinek. Főleg úgy, hogyha nem ilyen orvos, mérnök, diplomata, akkor még nehezebb.

2015. szept. 24. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:
75%

Az ázsiaiak közül azok "szeretik" a fehéreket, akik el akarnak jönni Ázsiából, vagy ott belőlük élnek.

Nincs is ezzel semmi baj, jobb is.

Még az oda házasodott ember is idegen marad, élete végéig. És az rendben van.

Csak a fehér ember az, akinek minden más kultura a sajátja helyett szebb és jobb. Nekik a sajátjuk a legjobb, csak az alja ottani vonzódik a külföldihez.

Bár, ki tudja, lehet, hogy nálunk is,nem tudom.

2015. okt. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!