Tényleg utálják Dél - Koreában a külföldieket? 😱
Alapból ilyen kérdésre nem LEHET VÁLASZOLNI. Ahány ember él Dél-Koreában, annyi vélemény a külföldiekről.
Azt viszont nem értem, hogyha annyira tudod a nyelvet, akkor miért nem egy dél-koreaitól kérdezed meg, hogy miként viszonyulnak a külföldiekhez? Még azt se mondhatod azért, mert annyira még nem tudod a nyelvet, hisz az internetes levelezőpartneres oldalak tele vannak dél-koreaiakkal, akik angolul is elég jól beszélnek.
A kérdésed alapján meg jól gondolom, hogy max 16 éves vagy? A letelepedési részből ez jön le nekem. Ugyanis nem úgy megy az, hogy valamilyen csoda folytán megkapod a 4 évre szóló vízumot, aztán csakúgy meghosszabbítód újabb 4 évre. Ráadásul ezekhez olyan szakma is kell, nem adják csak úgy oda mindenkinek. Főleg úgy, hogyha nem ilyen orvos, mérnök, diplomata, akkor még nehezebb.
Az ázsiaiak közül azok "szeretik" a fehéreket, akik el akarnak jönni Ázsiából, vagy ott belőlük élnek.
Nincs is ezzel semmi baj, jobb is.
Még az oda házasodott ember is idegen marad, élete végéig. És az rendben van.
Csak a fehér ember az, akinek minden más kultura a sajátja helyett szebb és jobb. Nekik a sajátjuk a legjobb, csak az alja ottani vonzódik a külföldihez.
Bár, ki tudja, lehet, hogy nálunk is,nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!