Miért nem mennek az emberek Oroszországba nyaralni? Olyan sok szép hely van ott is.
Nem biztos hogy jól tudunk oroszul beszélni.
Talán még drága.
Meg talán messze van
1.nyelv
2.hőmérséklet
3.fura emberek
4.ár
5.messze van
En Korfura megyek iden:D Azert mert egyreszt k.rva olcso iden gorogorszag, masreszt gyonyoru, tengerpart, barok, koktelok...:D Attol ez meg nem 'divat'.. Tavaly montenegroban voltam, abban mi a divat?
Egyebkent meg ezek a helyek nem veletlenul lettek divatosak, amik meg nem azok, nem veletlenul nem azok. Nyilvan sokkal turistacentrikusabb helyek a felkapottabbak. En pl nem akarok kiadni egy valag penzt azert, hogy utana napokig zotykodoljek egy vonaton, es a) szetfagyjak b) lehuzzanak de marhara a semmiert cserebe.
Szerintem mindez a műveletlen beszűkültségből fakad...A legtöbb ember számára csak az jelenti a nyaralást, kikapcsolódást, ha egy meleg tengerparton meresztheti a p.csáját, fürdés, welness dolgok, ja és persze a divat.
Higgyétek el, a műveltebb emberek elmennek Oroszországba is ha megtehetik, de egy "sötét" agyú ember számára semmit se jelent, ha eljut az orosz történelem egyik leffőbb városába, Szentpétervárra, nem értékelik ha látnak egy szép templomot, palotát, folyópartot. Csak az a fontos, hogy a testi kényelem meglegyen az eltunyultság miatt, és ennyi.
07:49: En nem vagyok se "muveletlen" se "beszukult", megis rohamot kapok ha egesz nap varosneznem kell, meg muzeumokba jarni. Engem ez nem szorakoztat, de ettol nem leszek kevesebb. A nyaralason igenis a testi kenyelemre vagyom, hogy kikapcsolhassam az agyam es a kisujjamat se kelljen megmozditanom, ha mar ugy egyebkent kemenyen dolgozom.
Es persze egy-ket nevezetesseget megnezek, de nem hoz lazba egy templom meg ilyesmi. Apukam elettarsa olyan, hogy ha meglat egy templomot, muzeumot, kiallitast stb azt neki meg _kell_ neznie, olyan nincs, hogy nem, es a legkisebb kis utszeli kapolnaban is kepes husz percet eltolteni.. En nem ilyen vagyok es kesz, engem mas erdekel, peldaul en kepes lennek kemiai, fizikai kiserleteket, biologiai vizsgalatokat nezni es csinalni orakig, mert engem az erdekel. Mast a tortenelem es a muveszetek erdeklik, o abban merul el. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!