Most először látogatok el egy japán barátnőmhöz, akivel még egyszer 2013 ban találkoztunk egy Németországi rendezvényen. A fent említett barátnőm Osaka külvárosában lakik. Többi lent. (? ) 19L
Szerintem pont ne japán stílusú ajándékot vigyél, inkább valami hungarikumot.
pl. tegyük fel te japán vagy és egy magyarnak gondolom nem egy kalocsai paprika füzért vagy pálinkát ajándékoznál, hanem inkább szakét.
A Negróról lebeszélnélek - japán barátnőm (meg néhány ismerőse) szerint mosószer-ízű :D Ettől függetlenül lehet, hogy a te barátnődnek ízlene, de jobb a békesség.
Az édességekkel is vigyázni kell, több japán kollégám is mondta, hogy túl édesek neki a nyugati csokik.
Ajánlanám viszont a Tokaji Aszút, nekem azzal sikerem volt :)
A pénzed elég lehet - szűkösen -, nem tudom, hogy Osakában mennyire drága a szórakozás (Tokióban nagyon).
Vigyél neki piros aranyat, biztosan értékelni fogja. 550 ezer nem lesz kicsit sok 3 heti zabálásra? Viszont ha viszel neki piros aranyat és mindig rárakjátok a kajára, biztos kevesebb fog fogyni, ergo takarékosabb lesz az egész út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!