Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kínába szeretnék költözni,...

Kínába szeretnék költözni, szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem Kínát és egyszerűen csodálatosan néz ki, és a kultúrája is nagyon szép. Én csak attól félek, hogy betörnek vagy megvernek, mert egyedül mennék. :D Szerintetek megtörténhet? Csak pár szót tudok kínaiul, de ha ott lennék akkor egy idő után tudnék én is? Persze igyekszem itthon is tanulni. Mit gondoltok erről?
2010. febr. 27. 12:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
én voltam kínában és ott naaaaagyon sokat csalnak én is ázsiai vok,nem kínai,kínában is csak nyaralni voltam...asszem 9 éves voltam és tisztán emléxem hogy ISZONYÚ meleg volt kb 50 fok volt...és hogy anyám mindig megnézte h hamis pénzt adnak-e vagy sem és nagyon sokan próbálták átverni,de csak néha sikerült,szóval ha mész kínába nem csak a nyelvvel van a gond(ja és am ott iszonyú sok jel van,még a tudósok sem tudják az összeset és a kínai emberek a szabadidejükben általában a jeleket tanulják...)és sztem munkát is nehéz lehet találni és az emberek már nem csak a járdán közlekednek,hanem az úton is és igaz hogy vannak helyek ahol iszonyú szép meg minden de vannak helyek ahol a csövesek a járdán fekszenek sorba "libasorban" és ha egyszer adsz nekik pénzt akkor követni fognak addig amíg oda nem adod nekik az összes pénzed...szóval először mindenképp tanuld meg a nyelvet és hogy milyen ott az élet,mert szerintem teljesen más mint Magyarországon...
2010. jún. 30. 11:14
 12/14 anonim válasza:
Hát,ha jól beszéled az ottani nyelvet,akkor simán.
2010. aug. 19. 11:25
 13/14 Oushiyi válasza:

Szia kedves Kína-barát!

Egy évet töltöttem Peking alatti iparvárosban, TIanjinben. Én már úgy mentem ki, hogy makogtam a nyelvet. Ha kínai tanfolyammal kezded az ottani életet, akkor van esélyed a túlélésre. Amúgy nem nagyon. Nem fognak kímélni, lépten-nyomon átvernek a pénzzel. Még úgy is hogy tudsz kínaiul. Nagyon oda kell figyelni ott mindenre, olyan érzés, mintha mindenki helyett te dolgoznál, ha igazán el akarod iintézni az ügyeidet ott. Szépnek szép, de a szmogot se felejtsd el...

Persze nekem is egy csomó olyan fanatikus magyar barátom van, akik erre fittyet se hányva boldogulnak ott( kínai nők miatt...) Hát lánynak ott nem egyszerű!

Közbiztonság elég jó, külföldit általában nem merik bántani, de azt nem mondom, hogy szent állatok lennénk ott, csak azért mert fehér a bőrünk.

Én nagyon tisztelem az ősi kínai kultúrát, de nem mennék vissza :)

2010. aug. 31. 10:33
 14/14 anonim válasza:

Érdekes kérdés.

Szerintem is Kínába szeretnél költözni.

2010. okt. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!