Dubai vagy Egyiptom biztonságosabb?
Figyelt kérdés
Kora tavasszal szeretnénk kimenni de még nem igazán tudtunk dönteni. Ha Egyiptomot választjuk akkor valószínűleg Kairó lesz az úti cél (+ egy-két nap tengerparti nap Hurghadán)
Hova érdemesebb menni ár-látványosság arányában? Melyik biztonságosabb?
2015. jún. 2. 19:58
3/7 anonim válasza:
Egyiptomban a hiedelmekkel,meg a hallottam egyszer valakitől aki látott olyat aki valahol olvasta stb ,ellentétben egy teljesen biztonságos hely!!!
4/7 anonim válasza:
Dubai, de az messze nem egy árkategória Egyiptommmal.
5/7 anonim válasza:
Egyiptom teljesen biztonságos, most voltam ott márciusban. Ha necces helyre mész, oda úgyis csak fegyveresekkel engednek. Látványossággal meg tele az ország, főleg, ha imádod a történelmet; nem olyan, mint Dubai, amit felhúztak harminc éve, azt annyi. (kivéve Hurghada, mert az pont ez a kategória, ellenben gyönyörű, csak 1-2 napnál többet tényleg nem érdemes ott tölteni.)
6/7 anonim válasza:
Dubai sokkal biztonsagosabb, mint Egyiptom. Viszont utobbi joval olcsobb es tobb tortenelmi latvanyossag van. Aprilis vegetol van Egyiptomban kellemes, nyaralos ido, elotte huvos lehet. A februar-marcius eleje pl kimondottan hideg, megy a futes is, puloveres ido lehet, foleg estenkent. Dubaiban sokkal melegebb van, telen, kora tavasszal is kellemes meleg van.
7/7 anonim válasza:
Dubai biztonságosabb szerintem, de viszont látványosságok (történelmi) szempontjából egyértelműen Egyiptom. Élőben látni a piramisokat szerintem az egyik legcsodálatosabb élmény lehet az ember életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!