1M Ft-ból el lehet tölteni 2 hetet feleségemmel Thaiföldön?
Nagyjából ennyit tudunk a dologra költeni, nem utazási irodával mennénk, hanem neten vennénk meg a repjegyet.
1 hét Bangkok és 1 hét Phuket (vagy valamelyik kis sziget).
A kérdés lényegi része arra vonatkozik, hogy a repjegyeken kívül (350e kettőnknek) elegendő a fennmaradó összeg 1-1 hétre, kajával, szállással, költőpénzzel?
Mindenképpen.
Mi 5000€-bol voltunk Maldív szigeteken 3-an (1,5 éves gyerekkel). De nem a legolcsobb repülötárssaság volt, és all inclusivvel voltunk.
Szerintem 1m forint elég 2 före.
Szerintem szervezett utazással olcsobban jön ki, mert pl mint neckermann olyan kedvezményeket kap amiket más nem.
Köszönöm a megerősítést! Én úgy számoltam, hogy 350e a két repülőjegy, 200-250e a 12 nap szállás (Bangkok plusz valami tengerpart, kis sziget). Természetesen nem 4 csillagosban gondolkodtunk eddig sem.
Tud valaki ajánlani valami hangulatos kis szigetecskét, ami nem annyira zsúfolt, valamint homokos tengerparttal bír, viszonylag jól megközelíthető mondjuk Phuket-ről? Az éjszakai élet, a szórakozóhelyek egyikünket sem vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!