Thaiföldi utazás 400Kból kijöhet?
Mindenek megvan a maga szépsége. Pattayáról Koh Changra van esélyed nagyon olcsón eljutni, repülés nélkül.
Mások a preferenciák, egy hét amúgy sem sok mindenre elég.
Jómagam a hosszabb körutazások végére néhány nap pihenést beiktatni. Thaiföld érdekes, érdekes, de sokkal érdekesebb és szebb helyeken jártam ennél, ez alól egyedül Koh Chang festői kis szigete volt a kivétel, ami valóban paradicsomi hely. Nincs ellepve turistával, mondhatni alig vannak ott. Pattaya a szexturistáknak való, mint mondtam. 2 nap alatt mindent meg lehet nézni, annyi kell, de több nem. Bangkok koszos, szmogos, de szintén látni KELL (3 nap alatt megnézhető minden). Lopburi -Ayutthaya - Kanchanaburi - úszó piac (nem romantikus evezősök, hanem gusztustalan füstös dízelmotoros csónakok, 1 cm vastagon áll a korom az ember bőrén, mire vége a csónakázásnak. Nagyon nem ajánlom az úszó piacot.)
Én ezeket a helyeket látogatnám meg, ha felfedezésre vágynék Thaiföldön. Ha több időre mennél, akkor Észak-Thaiföld: Chiang Rai és Chiang Mai, Padong (gyűrűsnyakú nők) hegyi törzs, ópium-fellegvárak, Mekong hármashatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!