Izrael veszélyes ország?
Sajnálatos módon terrortámadás előfordulhat, de nagyon kicsi rá az esély, hogy terroristák bejutnak a Szentföldre, hála a rendkívül szigorú ellenőrzéseknek a határokon, mindenhol látni rendőröket az utcán. Inkább a külső területről indított támadások okoztak gondokat az utóbbi években (gondolok itt a rakétákra), a Gázai övezetben.
Egy mesés ország, mondhatni egy paradicsom a sivatag közepén. Én teljes biztonságban éreztem magam, mikor ott jártam. Bűnözés gyakorlatilag nincs, így ettől semmi esetre nem kell tartani, a higiénia is svájci színvonalú.
gyere nyugodtan. keves az esely, meg ha epp raketazasok is vannak, hogy bajod essen.
Tel-Avivot mindenhez hasonlitanam csak Romaniahoz nem. Persze nem a legtisztabb varos, mint pl az osztrakok vagy mint Nemetorszag,de Tel-aviv es Jeruzsalem igen csak szinvonalas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!