Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Törökországban mennyire kell...

Törökországban mennyire kell tartani a hányás-hasmenéstől? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Gyerekekkel mennénk és eléggé tartok tőle. 4 csillagos szálloda már elég jó? Last minutba mennénk. Tripadvisoron nézem a válaszokat, de mintha direkt, már szinte minden szállodát lehúznak, és már a kedvem is elmegy...:(

Bármilyen hasznos infót elfogadok.

2014. jún. 10. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Hát nagyon is, még a fogmosást is palackos vizből oldjátok meg. Törökök nagyon kemények, mindenhol égetik ezt a marha büdös birkahúst, na olyat se egyetek.
2014. jún. 10. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a budapesti csapívzen nőttem fel és nekem a törökországi sem volt vészes, pedig több helyen is kóstoltam (nem a tengerparton és nem csak Isztambulban). Gyerekkel persze már én is tartanék tőle. Kaja tekintetében annyira nem nehéz a helyzet: utcán, gyanús helyen lehetőleg ne együnk de a bolti és éttermi kaja ott is alapvetően oké.
2014. jún. 10. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak a szállodában ennénk, mert AI-be megyünk. Tunéziába meg pár helyen voltunk, de kopp-kopp senkinek nem volt semmi baja. Leszámitva a legkisebbnek pici hasmenése egy nap, Görögbe meg Bulgáriába.

Salátákat szerintetek csapvizzel mossák?

2014. jún. 10. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Teljesen rendben van a csapvíz. Soha semmi bajom nem volt tőle.

Egyszer elhintette valamelyik agyhalott, hogy Törökországban nem jó a víz, és onnantól egyszerűen levakarhatatlanul terjed ez a tévhit.

Kevés olyan országot fogsz találni, ahol olyan civilizált módon van megoldva a higiénia, mint Törökországban. Ebbe beleértem azt is, ha eltávolodsz a turisták által látogatott helyektől is, és bemész a szárazföldre.

Ha majd ott leszel, nézz szét például bidé ügyben. Nálunk ha csak tized annyi lenne, összetehetnénk a kezünket.

A víz higiéniájára ugyanezt gondolom.

2014. jún. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!