Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » India? (több lent)

India? (több lent)

Figyelt kérdés
A következő tanévre Új-Delhibe fogunk költözni a családommal. Esetleg valakinek van valami élménye vagy tapasztalata Új-Delhiről vagy Indiáról? 15/L

2014. jún. 3. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én félnék a helyedben főleg hogy lany vagy
2014. jún. 3. 21:16
 2/4 anonim válasza:
Én egy ideje beszélek egy Új-Delhi-i sráccal. India már nem olyan elmaradott mint mindenki gondolja. Bár azért a fővárosból ne menj ki, mert a kisebb falvakban még előfordulnak olyanok hogyha nem ad elég hozományt a feleség családja megölik az arát. De Delhi fejlettebb mint Budapest. Irigyellek hogy odaköltöztök :)
2014. jún. 4. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Új-Delhiben nem jártam, de Indiában már többször, sajnos csak néhány napos üzleti utakon. Rengeteg a félreértés és félinformáció a médiában Indiával kapcsolatban. Elsősorban is nem kell félned. Ha alapvető biztonsági szabályokat betartasz, akkor nem vagy nagyobb veszélyben mint egy európai nagyvárosban. Talán hallottad a kifejezést "Incredible India" (egy reklámszlogen volt talán). Az "incredible" tényleg a legjobb szó, ha egyetlen szóval akarjuk leírni Indiát. A városokban jelen van a mérhetetlen szegénység, és a hihetetlen gazdagság. Mumbai-ban az 5*-os hotel 4. emeletéről épp egy bádogvárosra lehetett rálátni, de bádogváros van közvetlen a repülőtér mellett is. Ugyanakkor láttam olyat, hogy valaki Rolls-Royce-szal ment vásárolni a piacra.

Figyelned kell majd a higiéniára és az étkezésre, de ezt úgyis mindenki elmondja. (Csapvíz nem iható, csak frissen sütött v. főzött élelmiszert fogyassz, stb.) Ez sem különbözik más ázsiai országoktól. Az indiai konyha egyébként fantasztikus. Elsőre az ember csak annyit vesz észre, hogy minden csípős. Amint ezen túllépsz, rá fogsz jönni, hogy hihetetlenül gazdag és változatos a konyhájuk.

Mint indiai ismerőseim elmondták, az oktatás kitűnő, azzal szerintem nem lesz problémád. Mivel az oktatás nyelve az angol, így tulajdonképpen mindenki beszél angolul.

Remélem, lesz lehetőséged utazgatni, mert rengeteg a látnivaló, és európai szemmel nézve minden különleges.

Én is irigyellek, hogy ott tanulhatsz! Használd ki a lehetőséget, és fedezd fel Indiát!

2014. jún. 4. 09:51
 4/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Költöztetek? Hogy tetszik? Nagyon szívesen olvasnék egy beszámolót, roppantul érdekel a dolog. :)
2015. febr. 20. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!