Valaki volt már Japánban?
1. kommentelő, nem baj:D
2. kommentelő, igen, azt hallottam, hogy segítőkészek:) ezek szerint pozitív tapasztalataid vannak, örülök neki :)
3. kommentelő, köszönöm szépen!:) és tudsz mesélni, miket csináltatok, milyenek voltak az emberek? hallottam, hogy turistákkal szemben nem mindig olyan figyelmesek...
Én is voltam, de már régen és nagyon fiatal voltam :)
Ha turistaként mész akkor udvariasak, figyelmesek lesznek, ha már le is települsz akkor inkább távolságtartóak. Az átlag japán számára a fehér ember = amerikai, őket pedig nem igazán szeretik, ha megtudják hogy európai vagy jobban fognak kedvelni. Mondjuk Tokió és más nagyvárosok környékén, ahol mindennapos a külföldiek látványa nem fognak úgy megnézni/megkülönböztetni.
Ha meg tudom oldani, akkor ott fogok élni néhány évig, majd kiderül, hogy hogy állnak hozzám :D
Ismerősöm kiment dolgozni, de nem vették fel sehová, mondván, hogy köszönjük hogy megtanulta a nyelvet, ez igazán figyelemre méltó, de inkább egy helyi lakost vennénk fel. És ezzel a lendülettel haza is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!