Bishkek (Kirgizisztán) vagy Dushanbe (Tádzsikisztán)?
Természetesen kedves 64%-os válaszoló, nem jól tudod, van vonat Dushanbéba, láttam a dushanbei pályaudvaron állni a moszkvai vonatot. Emellett az orosz vasút honlapján is lehet foglalni. De persze lehet, hogy ez egy nagy összeesküvés, amivel engem akarnak megtéveszteni. De mivel én nem csak a levegőbe beszélek, csatolok forrásokat is:
Nos ennyi azt hiszem elég lesz. A válaszod stílusából, és vonatra vonatkozó valóságtartalmából következtetve nem hinném, hogy a válaszod bármely része releváns lenne, akár a kirgizekkel, akár a tádzsikokkal kapcsolatban. Legközelebb inkább akkor írjál, ha valós információd van, köszi.
Először is, ha legalább az első linket megnézted volna, akkor látnád, hogy a vonat nem érinti Taskentet, bár Üzbegisztánon tényleg keresztül meg, tehát ezt még elfogadnám. De, ha ez a vonat december 10.-én megszűnt, akkor hogyan lehetséges, hogy az RZSD-nél pl. január 14.-ére még lehet jegyet venni, erre a vonatra? Link, merthogy ugye te megint csak a levegőbe beszéltél, arra már nem futotta, hogy legalább egy forrással alátámaszd a mondanivalódat: [link]
Ja és a vonat kb. félig tele van, ezek szerint 500 tádzsiknak se szóltak, hogy a vonat már nem közlekedik, persze TE biztos jobban tudod. A vízumkényszert Üzbegisztán már 2001-ben bevezette Tádzsikisztánnal szemben, tehát nem hinném, hogy pont 12 évvel később jutott eszükbe emiatt leállítani a vonatot. Link: [link]
A lényeget azért kiemelem:"In 2001, Uzbekistan began requiring Tajikistan’s citizens to obtain visas prior to arrival,..."
Azt meg, hogy van 100ezerért jegy, majd elhiszem, hogyha belinkeled. Továbbra is azt tudom csak javasolni, hogy csak akkor írjál valamit, ha tudsz is érdemben valós információval szolgálni.
na most mi is van?
itt ulok bishkekben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!