Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Bishkek (Kirgizisztán) vagy...

Bishkek (Kirgizisztán) vagy Dushanbe (Tádzsikisztán)?

Figyelt kérdés
melyik az olcsóbb város melyik szebb/tisztább és melyikbe könnyebb kijutni utazás szempontjából mert nagyon érdekelnek és az egyikbe jövő nyáron mindenképp kiakarok jutni meg láttam hogy Moszkvából Dushanbeba megy közvetlen vonat és az kb. mennyibe kerül mert sehol sem láttam árat

2013. dec. 21. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen kedves 64%-os válaszoló, nem jól tudod, van vonat Dushanbéba, láttam a dushanbei pályaudvaron állni a moszkvai vonatot. Emellett az orosz vasút honlapján is lehet foglalni. De persze lehet, hogy ez egy nagy összeesküvés, amivel engem akarnak megtéveszteni. De mivel én nem csak a levegőbe beszélek, csatolok forrásokat is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nos ennyi azt hiszem elég lesz. A válaszod stílusából, és vonatra vonatkozó valóságtartalmából következtetve nem hinném, hogy a válaszod bármely része releváns lenne, akár a kirgizekkel, akár a tádzsikokkal kapcsolatban. Legközelebb inkább akkor írjál, ha valós információd van, köszi.

2013. dec. 25. 10:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még valami, kíváncsiságból megnéztem a Turkishnél ezt a járatot Dushanbébe, és 824 euró oda-vissza, vagyis forintban kb. 250.000 Ennyiből a teljes út kijön oda-vissza vonattal, vízumokkal, kajával, normális szállással, biztosítással.
2013. dec. 25. 10:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

És persze forrás:

[link]

2013. dec. 25. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
A dushanbe-moskva vonat 2013 december 10 tol megszunt,az ubegisztannal kialakult konfliktus miatt, ugyanos tashkeenten megy keresztul a vonat s a tadzsikok mar nem lephetnek be vizummentesen uzbegisztanba!!! A turkish airnal pedig lehet jegyet venni oda vissza 100.000ft ert a pelikan programon keresztul, s en nem mondtam hogy mikor! Az ar naponta es idoszakonkent valtozik!
2013. dec. 26. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
31%
... de mindegy en csak nem akarom hogy a kedves utazo meglepodjon a dolgon es ott aljon moszkvaban jeegy es vizum nelkul, s onnan dragabb eljutni reepulovel dushanbeba, mint isztanbulbol!!!
2013. dec. 26. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha legalább az első linket megnézted volna, akkor látnád, hogy a vonat nem érinti Taskentet, bár Üzbegisztánon tényleg keresztül meg, tehát ezt még elfogadnám. De, ha ez a vonat december 10.-én megszűnt, akkor hogyan lehetséges, hogy az RZSD-nél pl. január 14.-ére még lehet jegyet venni, erre a vonatra? Link, merthogy ugye te megint csak a levegőbe beszéltél, arra már nem futotta, hogy legalább egy forrással alátámaszd a mondanivalódat: [link]

Ja és a vonat kb. félig tele van, ezek szerint 500 tádzsiknak se szóltak, hogy a vonat már nem közlekedik, persze TE biztos jobban tudod. A vízumkényszert Üzbegisztán már 2001-ben bevezette Tádzsikisztánnal szemben, tehát nem hinném, hogy pont 12 évvel később jutott eszükbe emiatt leállítani a vonatot. Link: [link]

A lényeget azért kiemelem:"In 2001, Uzbekistan began requiring Tajikistan’s citizens to obtain visas prior to arrival,..."

Azt meg, hogy van 100ezerért jegy, majd elhiszem, hogyha belinkeled. Továbbra is azt tudom csak javasolni, hogy csak akkor írjál valamit, ha tudsz is érdemben valós információval szolgálni.

2013. dec. 26. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:
17%
Te akarod felrevezetni az utazot hulyesegekkel, mikor en mar evek ota jarok tadzsikisztanba es kokep azsiaba meg egy par helyre, az hogy mit irnak azsiaban az sohasem a valosag, mint ahogy hivatalosan tadzsik koztarsasag s megis rahmonov a kis diktator, a felesegem tadzsik, szerintem te sohasem jartal tadzsikisztanban, vagy ha igen akkor nemv vetted eszre hogy semmi sem az aminek latszik,sok internet portal van ami meg el , de megsem, a repjegyet meg meg lehet venni annyiert , csak erteni kell hozza hogy hogyan,aki buta az sokat fizet...D:)
2013. dec. 28. 09:03
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Знаеш ли ты, по Росский, где ты смотриш на веб-сайте? Глупый идиот! Дурак!
2013. dec. 28. 09:09
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
neked melyik jobb nem tőlem függ
2014. febr. 18. 20:36
 20/20 anonim ***** válasza:
90%

na most mi is van?

itt ulok bishkekben?

2015. febr. 13. 23:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!