Melyek azok az édességek amelyek Magyarországon kaphatóak, de Japánban nem?
Anyám pont Negróval kínálta meg az egyik japánt a Tokió-Kiotó sinkanszenen :S
Egyébként ezen én is gondolkodtam, hogy vajon Mercit lehet-e kapni? Engem konkrétan az érdekelne. Szerintem nem.
Amúgy én úgy láttam, hogy egy átlagos Lawson's, vagy 7eleven nincs nagyon eleresztve csokikkal.
Mercit nem láttam én se, viszont rakuten-en lehet kapni, úgyhogy elképzelhető, hogy boltban is árulják valahol.
Hát igen a 7eleven nem kifejezetten nagyáruház, és nem a csokira fókuszálnak :) Milkát is csak édességboltban láttam (és nem volt akkora választék belőle, mint itthon).
Szvsz szerint a japánok nem is szeretik annyira az édességeket. Vettem néhány igazi japán sütit, édességet stb... Hát, én azt mondom, hogy azokat itthon nem lehetne eladni. Volt pl. vmi sütemény, aminek olyan gyenge íze volt, mint vmi fillérekért kapható, teszkós babapiskótának. Egyedül a mocsinak volt rendes íze.
Szerintem ők a mi édességeinket nagyon cukrosnak/erősnek érzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!