Iránba csak házasok mehetnek? Szerelmemmel mennénk, de (még) nem vagyunk összeházasodva.
Figyelt kérdés
Azt hallottam, a helyi rendőrség bármikor kérheti a házasságot igazoló papírt, ha egy fiú és egy lány együtt vannak, ha csak sétálnak is vagy beszélgetnek a parkban. Akkor mi a helyzet a külföldiekkel?2013. szept. 15. 03:28
1/12 anonim válasza:
Nem, semmi ilyesmi nincs a konzulátus honlapján, csak annyi, hogy nyilvános helyen kerülni kell az ölelkezést, csókolózást, pusziszkodást.
2/12 anonim válasza:
Ezt a butaságot mégis hol hallottad???
3/12 anonim válasza:
Na Téged sem látunk többet itthon...
4/12 anonim válasza:
Én most tavasszal voltam a párommal, nem vagyunk házasok, senki meg sem kérdezte. De én bemutatkozásnál mindig azt mondtam a feleségem, és Ő viselte a jegygyűrűt. De külföldinél ez nem számít. A helyi rendőrség még csak ránk se nézett. Az irániak rendkívül segítőkészek és barátságosak, ez először furcsa lesz. És amit az utolsó írt: Irán a világ egyik legbiztonságosabb országa és nem mellesleg gyönyörű szép.
5/12 anonim válasza:
Melyikőtök iráni állampolgár?
Ha egyikőtök sem akkor hülyék vagytok.
6/12 anonim válasza:
Azért nem olyan hülye a kérdés, van olyan arab állam, ahová én is úgy tudom, hogy csak házaspárok mehetnek. Lásd Karsai Zita csak feleségként mehetett a barátja után Dubaiba (vagy csak úgy élhettek egy lakásban? Nem tudom, de minden esetre összeházasodtak. Aztán elváltak.) Gondolom Szaud-Arábiában is ez a helyzet.
7/12 anonim válasza:
De Karsai Z nem túristaként ment Dubai-ba, hanem letelepedési céllal (ideiglenesen az most mellékes).
Ti meg gondolom turisták vagytok, ha nem csókolóztok vagy ölelkeztek nyilvánosan, akkor senki nem mondja meg rólatok hogy egy pár vagytok, lehettek akár két különálló turista.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főként azoknak, akik kulturáltan fogalmaztak.
2013. szept. 17. 07:32
9/12 Terminator888 válasza:
Közel kelet jelene, van egy ilyen oldal, ott minden muszlim országgal foglalkoznak a bő térségben.
Ott tudsz naprakész választ kapni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2013. okt. 6. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!