Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hogyan intézzem el, hogy...

Hogyan intézzem el, hogy eltudjak menni?

Figyelt kérdés
Segitsetek! 2014 telén szeretnék kiutazni Bangladesbe. Nem igazán utaztam még külföldre, igy nem tudom, hogy hogyan kedjek neki, úgyértem mikor kell repülőjegyet venni, hogyan müködik a vizum (és ezt hogyan, hol tudom elintézni). Hogyan kezdjem el a szervezést, miután összegyüjtöttem az utazásra szánt pénzt?
2013. aug. 22. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont Bangladesbe mennél, mikor alap dolgokkal nem vagy tisztában? Bátor vagy, mondhatom. Előbb valami közelebb országba menj.
2013. aug. 22. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, de kicsit költséges lenne, hogy elötte utazgassak, hogy tisztában legyek a dolgokkal. Inkább utána járok, megkérdezem. Megvan az okom az odautazásra és nem véleményt kértem, hanem segitséget. Ha nem tudsz segiteni, ne irj. köszi
2013. aug. 23. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Google?
2013. aug. 24. 08:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de belegondoltál már, hogy milyen tényezök szólnak ellened? Bangladesbe elmennie, az nem megy kirándulás a HÉV-vel Gödöllöre...

1. Nem jártál még külföldön.

2. Nem jártál még Bangladesben.

3. (Vélhetöen) Nem beszélsz bengáliul.

4. Nem ismered a helyi szokásokat.

5. Nem ismered az iszlámot.

6. Ott rosszabb a közbiztonság.

7. Rosszabb a közegészségügy.

8. Feltünö vagy külföldiként, ami nem elöny.

9. Nincsenek ismeröseid, kapcsolataid, kiszolgáltatott vagy.

10. Honos ismerösök hiányában, nem tudsz semmit elintézni, max. kézzel-lábbal mutogatással.

11. Rossz a tömegközlekedés, a monszun hónapjaiban gyakori az árvíz.

12. A klíma trópusi, amit közép-európai ember nehezen visel. Nyáron magas a csapadék, összel trópusi orkánok, stb. Ezek nagy számban követelnek halálos áldozatot.

13. Sok helyen nincs tiszta ivóvíz sem.

2013. aug. 25. 04:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocs, de még mindig nem ez volt a kérdés :)
2013. aug. 26. 23:45
 6/6 anonim válasza:
2013. szept. 2. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!