VivySims3 kérdése:
Te elutaznál Ázsiába? És ha igen azon belül hova?
Figyelt kérdés
Én igen,Japánba és Kínába.2013. jún. 21. 15:01
11/19 anonim válasza:
Szerintetek is hideg van ? A parkba láttam egy kutyát és remeget!Ja amú
gy meg Argentína !XD
12/19 anonim válasza:
Japán, Dél-Korea, Thaiföld. fejlett országok, Thaiföld nem annyira, de szép. Nem mennék semilyen méregdrága szigetre.
13/19 A kérdező kommentje:
Ja és még a Maldív szigetekre.
2013. júl. 8. 11:58
14/19 anonim válasza:
Jajj, én még sosem kerültem az öreg kontinens határain túlra, sőt az országtól sem távolodtam el gyakran, de Ázsia a jövő beli célok egyike. Főleg Japán, Dél-Korea (Északra is kíváncsi lennék, mert apám egyszer járt ott még a szocializmus alatt, és habár nagy nyomor van és a demagógia ömlik mindenhonnan, az ország azért gyönyörű) Malajzia és Indonézia, Hong Kong és Kína poén lehet! India is szép lehet! :D Ázsia egy király hely!
15/19 anonim válasza:
Ázsia szerintem nem annyira király amikor a 80 százalékuk ugy él mint egy nyomornegyedben, de itt ilyet el nem lehet képzelni.
16/19 anonim válasza:
Japán, utána meg Dél-Korea :D
(Japánba inkább kiköltöznék)
17/19 anonim válasza:
legfőbb képen Japán, Dél-Korea de Kína, Vietnám.
19/19 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi kihagytam a Maldív-szigetet.
2013. nov. 19. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!