Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mit csináljak éjjel Tokióban?

Mit csináljak éjjel Tokióban?

Figyelt kérdés
Lesz egy szabad éjjelem. Mit csináljak, hova menjek? Aludni nem akarok.

2013. jún. 15. 14:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mit csináltál te ott 2 évig, hogy nem történt semmi? :D

Egyébként a négerekre az a tippem, hogy turistaként bemennek, aztán "elfelejtenek" hazamenni. Az egyiket kérdeztem, Nigériából jött. Azt hallottam, hogy sok a perui is. Én csak 1 peruit láttam, őt könnyű volt lerázni, ráadásul spanyolul mondtam neki.

Azt sajnálom, hogy nem mentem el sem Soapland-be, sem Fashion Health-be. Mindegy, majd legközelebb.

Ezelőtt a hely előtt is elmentem minden nap, de túl hülye voltam ahhoz, hogy benézzek XD [link]

2013. júl. 11. 01:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam az élménybeszámolót. Itt dolgozom Londonban egy multinál, mi fejlesztjük Anglia legnagyobb online kaszinóit. Mindenki csendben ül sorokban a gépeknél, persze ezt a csendet megtörte a hangos lassan sírásba átvonuló röhögésem amint az élménybeszámolót olvastam. Kicsit kínos volt.
2013. júl. 15. 14:32
 13/13 azrengetegmogyoró ***** válasza:
100%

Mérnöknek tanultam, hüpp, kimaradtam minden jóból. :D

Hát a fekákkal ez elég érdekes, engem a reptéren 10 percen belül kétszer is igazoltattak, rajtuk meg azért látszik, hogy mintha jobban megkapta volna őket a nap és nem illenek bele a képbe. :D

Köszi a linket. xDD Amúgy tök jó, hogy nem ilyen 'minden turista' tempóval körbejártad az összes shinto templomot meg japán kertet, hanem elmentél Tokió legmélyebb bugyrába. :D Tudom, hogy a kérdésedben írtad, hogy éjjel mit csinálj, na, de akkor is. ;D

2013. júl. 19. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!