Hogyan lehet a legolcsóbban eljutni Kínába? Vonattal? Van valami fapados repülő, amit a skyscanner nem ír ki, de egyedi tervezéssel megoldható?
Van 140 alatt is jegy de csak akciós és ritkán.
Vonattal biztos drágább de persze izgalmasabb.
Mivel nem vagy gyakorlott repulo (ez a kerdesedbol kiderul, nem bantaskent mondom) es a teruletet sem ismered, igy nem megoldhato, hogy fapados (olcso) jaratokkal korbeugrald Europat/Azsiat azert, hogy olcson elerd Kinat.
Raadasul kockazatos, ugyanis ha kulon-kulon veszed meg a jegyeket a fapadosokra, es az egyiket lekesed (vihar, onhibad, stb) akkor a masik jaratra a jegyet ujbol meg kell venni. Ellenben ha veszel egy peldaul Budapest-Peking jegyet, mindegy hanyszor kell atszallnod utkozben, a legitarsasag felel az utaztatasodert es azert, hogy eljuss Budapestrol Pekingbe, ezert ha kell fizetik a szallast (ha az o hibajukbol lekesed a csatlakozast) illetve feltesznek egy masik jaratra.
Ha magad intezed a jegyeket, tobbszori atszallassal, minden felelosseg rad harul.
Raadasul az osszeg, amit igy megsporolnal, nem eri meg a herce-hurcat meg az izgalmat, hogy mivan ha lekesed...
Probaltam en is megszervezni igy egy Budapest Los Angeles utat (pl fapadossal NY-ig, onnan at Londonba, majd onnan egy masik fapadossal, stb) de nem eri meg sem a penzt sem a kockazatot. Legalabbis nekem nem.
Igen, az előző válaszolónak nagyon igaza van!
Lehet, hogy olcsóbb fapadossal kombinálni, de tudni kell ennek a kockázatát. Aztán mérlegelni kell az időt, kockázatot és árat. Lehet, hogy megéri, lehet, hogy nem.
Plusz a fapadosoknal csomag dij van, mig a nem fapados nemzetkozi jegyben benne van a csomag dija. (1 borond legalabbis). Kinaba kezipoggyasszal erdekes lenne.
Fapadosnal minden alkalommal le a borondot, fel a borondot. Egy nem-fapadosnal BUD felrakod a borondot, Kinaban leveszed.
"Kinaba kezipoggyasszal erdekes lenne."
Miért? Kínában minden olcsóbb, simán megéri szerintem kézipoggyásszal elindulni és ott venni mindig amit kell.
Nalam ugy van, hogy minel tavolabbra utazom, annal tovabb maradok. Kinaba, mivel bazi messze van, biztos nem mennek egy hetnel kevesebb idore, sot akar 2 hetre, viszont egy nadrad/3 polo nekem nem eleg 2 hetre :)
Hiaba olcso minden (ezt mondjuk nem tudom, mert meg sosem jartam ott) a penzt inkabb orszagon beluli utazasra, programokra koltenem, mint ruhara, fogkefere, tusfordu, fesu, anyamkinja... de mind masok vagyunk, ha neked eleg egy kezitaska, akkor hajra.
Jo utat!
1 hónapos előfoglalással, turista osztályra, Müncheni átszállással-retúr jegy
Árkalkuláció
Repülőjegy ára Felnőtt 1 x 55 800,00 HUF
Adó Felnőttre 1 x 124 538,00 HUF
Fizetés módja 1 x 3 066,00 HUF
Kézbesítési módja 0,00 HUF
Biztosítás 1 x 6 700,00 HUF
Útvonal: Budapest-(München)-Peking-(München)-Budapest
Fizetendő összeg: 190 104,00 HUF
Istenem de gyönyörű idők voltak ezek:
pár ezerből meg lehetett oldani az utazást és mindenhol csupa-csupa élmény várt... nosztalgiám lett :)
bocs az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!