Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hogyan lehet a legolcsóbban...

Hogyan lehet a legolcsóbban eljutni Kínába? Vonattal? Van valami fapados repülő, amit a skyscanner nem ír ki, de egyedi tervezéssel megoldható?

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 12:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Van 140 alatt is jegy de csak akciós és ritkán.

Vonattal biztos drágább de persze izgalmasabb.

2013. máj. 29. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagy gyakorlott repulo (ez a kerdesedbol kiderul, nem bantaskent mondom) es a teruletet sem ismered, igy nem megoldhato, hogy fapados (olcso) jaratokkal korbeugrald Europat/Azsiat azert, hogy olcson elerd Kinat.

Raadasul kockazatos, ugyanis ha kulon-kulon veszed meg a jegyeket a fapadosokra, es az egyiket lekesed (vihar, onhibad, stb) akkor a masik jaratra a jegyet ujbol meg kell venni. Ellenben ha veszel egy peldaul Budapest-Peking jegyet, mindegy hanyszor kell atszallnod utkozben, a legitarsasag felel az utaztatasodert es azert, hogy eljuss Budapestrol Pekingbe, ezert ha kell fizetik a szallast (ha az o hibajukbol lekesed a csatlakozast) illetve feltesznek egy masik jaratra.

Ha magad intezed a jegyeket, tobbszori atszallassal, minden felelosseg rad harul.

Raadasul az osszeg, amit igy megsporolnal, nem eri meg a herce-hurcat meg az izgalmat, hogy mivan ha lekesed...

Probaltam en is megszervezni igy egy Budapest Los Angeles utat (pl fapadossal NY-ig, onnan at Londonba, majd onnan egy masik fapadossal, stb) de nem eri meg sem a penzt sem a kockazatot. Legalabbis nekem nem.

2013. máj. 29. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Igen, az előző válaszolónak nagyon igaza van!

Lehet, hogy olcsóbb fapadossal kombinálni, de tudni kell ennek a kockázatát. Aztán mérlegelni kell az időt, kockázatot és árat. Lehet, hogy megéri, lehet, hogy nem.

2013. máj. 29. 23:47
 14/21 anonim ***** válasza:

Plusz a fapadosoknal csomag dij van, mig a nem fapados nemzetkozi jegyben benne van a csomag dija. (1 borond legalabbis). Kinaba kezipoggyasszal erdekes lenne.

Fapadosnal minden alkalommal le a borondot, fel a borondot. Egy nem-fapadosnal BUD felrakod a borondot, Kinaban leveszed.

2013. máj. 30. 00:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Így van, de azért tegyük hozzá, hogy van az az ár, amiért bevállalható akár fapadossal kombinálva is... De néhány ezer különbség ehhez kevés.
2013. máj. 30. 01:02
 16/21 A kérdező kommentje:

"Kinaba kezipoggyasszal erdekes lenne."

Miért? Kínában minden olcsóbb, simán megéri szerintem kézipoggyásszal elindulni és ott venni mindig amit kell.

2013. máj. 30. 01:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért írta szerintem az illető amit mert az emberek fejében ez az általános hit el, miszerint a távolsággal arányosan nő a poggyász mérete. Minél távolabbra utazol, annál több mindent kell vinni. Szerintük.
2013. máj. 30. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Nalam ugy van, hogy minel tavolabbra utazom, annal tovabb maradok. Kinaba, mivel bazi messze van, biztos nem mennek egy hetnel kevesebb idore, sot akar 2 hetre, viszont egy nadrad/3 polo nekem nem eleg 2 hetre :)

Hiaba olcso minden (ezt mondjuk nem tudom, mert meg sosem jartam ott) a penzt inkabb orszagon beluli utazasra, programokra koltenem, mint ruhara, fogkefere, tusfordu, fesu, anyamkinja... de mind masok vagyunk, ha neked eleg egy kezitaska, akkor hajra.

Jo utat!

2013. máj. 30. 18:43
 19/21 anonim ***** válasza:

1 hónapos előfoglalással, turista osztályra, Müncheni átszállással-retúr jegy

Árkalkuláció

Repülőjegy ára Felnőtt 1 x 55 800,00 HUF

Adó Felnőttre 1 x 124 538,00 HUF

Fizetés módja 1 x 3 066,00 HUF

Kézbesítési módja 0,00 HUF

Biztosítás 1 x 6 700,00 HUF

Útvonal: Budapest-(München)-Peking-(München)-Budapest

Fizetendő összeg: 190 104,00 HUF

2013. jún. 1. 15:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Istenem de gyönyörű idők voltak ezek:

[link]

pár ezerből meg lehetett oldani az utazást és mindenhol csupa-csupa élmény várt... nosztalgiám lett :)

bocs az offért

2013. jún. 20. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!