Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Melyik utazási irodát ajánlját...

Melyik utazási irodát ajánljátok, ha Baliba szeretnék utazni? Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi ez az utazási iroda mánia? 2013 van és az internetet mindenki ismeri. Keress egy szimpatikus szállodát googleben, írj nekik, hogy adjanak kedvezményt, mert a (nemlétező) iroda máshova vinne titeket, és foglalj egy repjegyet. Nem bonyolult.
2013. máj. 7. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Gondolod így olcsóbban úsznám meg? azt hittem az a lényeg,hogy megkeresik nekem a legkedvezőbbet.
2013. máj. 7. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát persze. És hasznot zsebre is teszik, tehát neked mégse lesz feltétlen kedvező.

Irodába nem a haszon miatt megy aki megy, hanem a kényelem. Aki megteheti nyilván oda megy, nincs ezzel gond. A kocsit is le lehet mosni az udvaron, de ha van rá pénzem inkább elviszem a mosóba, nem?

2013. máj. 7. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Az utazási iroda akkor jó, ha kényelmesen akarsz utazni, és nem magad intézni. De ennek megvan az ára, van, hogy drágább. De olyan is van, hogy olcsóbb, mert nagy tételben kapja meg a szobákat az iroda például, akkor lehet olcsóbb is, mint közvetlenül a szállodának fizetni.

Ha inkább magad szerveznéd meg és ezzel spórolnál, akkor a booking.com oldalon keress ki egy jónak ítélt szállodát, ott foglalj szállást. Rengeteg oldal van, ahol repjegyet lehet venni, én a bravofly.hu oldalt használom. Ott megveszed a jegyet és kártyával kifizeted. Interneten sok szabadidős programot is találhatsz, ezekre jelentkezel.

Ha megspórolnád magadnak az időt és fáradtságot, akkor fordulj az utazási irodához, csomagban megkapsz mindent.

2013. máj. 7. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Saját szervezésben egy út kb a harmadába kerül mint egy irodás és százszor több élményt ad. Nem beszélve a szervezés öröméről, így már a szervezésnél elkezdödik az utazás. Repjegyet nézd meg a Pelikánon, illetve a légitársaságok honlapján is. Szállás agoda vagy booking. Én az agodát használom soha nem volt gondom.
2013. máj. 7. 15:06
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi ,megfogadom a tanácsokat :)
2013. máj. 7. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Ismerősök utazási irodában kinéztek egy 8 napos Karib-tengeri nyaralást augusztusra, majd hazamentek és személyesen lefoglalták a repjegyet és a szállodát. Állításuk szerint majdnem 100 ezer olcsóbban jöttek ki és jobb szobát kaptak. Az eredeti ár 600 körül lett volna.
2013. máj. 7. 20:39
 8/10 anonim válasza:
mi tavaly télen voltunk saját magunk szerveztünk mindent az agoda tényleg jó 4helyen foglaltunk szállást rajtuk keresztül.nagyon fontos ha ott vagy mindenre alkudj a programoknál mert hajlamosak sokat kérni,nagyon drága az alkohol,már ahol lehet kapni:)én a keteti részt ajánlom (candidasa)kevés a turista érintetlenebb a táj.az ételek a parton frissek és olcsók.motort érdemes bérelni nagyon olcsó és a benzin is.sokkal vadregényesebb ha nem egy tengerparti luxus szállóban szálltok meg hanem önállóan bejárjátok amit tudtok
2013. máj. 8. 17:12
 9/10 anonim válasza:
Van némi utazási irodás belsős tapasztalatom, de sűrűn intézek saját szervezést is családnak, ismerősöknek. Hol így olcsóbb, hol úgy. Kérj ajánlatot irodától (ha nagy tételben vásárolnak, igen kedvező árakat tudnak elérni), és ha van időd, energiád nézd meg, hogy saját szervezésben egy hasonló mennyi lenne.
2013. máj. 11. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Kétszer voltam Bali szigetén, mindkétszer egyénileg, az interneten foglaltam szállást, repjegyet. Viccesen egyszerű volt az egész, és jóval olcsóbb mint az irodák ajánlatai... :)
2013. máj. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!