A HOLT-TENGERhez szeretnénk utazni. Melyik részét érdemes megnézni? Esetleg a környéken melyik kis falucskában, városban érdemes megszállni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 09:06
1/2 FloraBella válasza:
Szia!
Tudod mar, hogy melyik orszagba szeretnel menni? Izreal vagy Jordania? Mindket helyen voltam. Izrealiak kicsit jobban paranoiasak az idegenekkel szemben, Joradaniban meg noket nem sokat latni. Izreal felen szerintem nem hagyd ki Masadat, oskori var a hegyen, nem lehet ott megszallni, de lenyugozo hely es kozelben van egy Hotel a Holt-Tenger partjan, de nem tudom, hogy mennyire draga! Ha pedig Jordaniba mesz akkor meg Petrat is nezd meg, mert megeri! Kicsit tavolabb van, de az szazszor jobb, mint Masada.
2/2 anonim válasza:
Készülj fel, pokoli meleg lesz. Ugyan látványosságot nem tudok neked mondani, de azt hallottam, hogy egy nyaralás alkalmával 56 fokot mértek..úgy nyaralj Jordániában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!