Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kis korombeli barátomhoz...

Kis korombeli barátomhoz szeretnék ki utazni koreába mert nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

kérdésem hogy oda csak bárki ki utazhat ?

szerintetek mennyibe kerülhet egy ilyen út ?Amugy a fiú nagyon kedves és szerelmes vagyok belé :))

2012. aug. 21. 21:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
Tudsz legalább angolul? Ha semmilyen nyelven nem tudsz akkor felesleges. Van kb még 100ezred egy hétre a repjegyen felül? Olyan vagy mint egy 10 éves aki tudja, hogy mit akar, de álomvilágban él...
2012. aug. 22. 10:23
 12/20 anonim ***** válasza:

Kazinczy díjat javasolnék a kérdezőnek!

Amúgy tudsz angolul vagy valamilyen nyelven? (magyaron kívül)

Honnan lenne neked 160.000 Ft+hotelre pénzed? Városban lakik egyáltalán? Mert ugye falun nincs szálloda. Amiket írsz, abból kifolyólag igen magas inteligenciával megáldott személy lehetsz.

2012. aug. 22. 10:52
 13/20 A kérdező kommentje:

Angolul tudok !

És az anyagi dolgokról senkinek semmi köze .

Lesz annyi pénzem dolgozom és anyám is be segít

2012. aug. 22. 11:31
 14/20 anonim válasza:
Na akkor hajrá! Ha ennyire talpraesett vagy akkor nem kell kérdezgetni! Utánajársz neten, mennyi ott egy olcsó szálloda, hogy kell kimenni, mik a helyi szokások és kész!
2012. aug. 22. 12:25
 15/20 anonim válasza:
Jessszus!!!! Könyörgöm ne indulj el... Aztán egy hét múlva hazajutsz és már megint mennél... Nagyon nagyon rosszul lettél szerelmes... Én 17 évesen egy szerb srácba voltam szerelmes... egy évet volt itt Magyarországon (itt focizott) aztán elment Németországba focizni... Kivitelezhetetlen volt a találkozás... Ennek már 14 éve, azóta egyszer találkoztam vele 5 éve amikor Újpestre jött egy rövid időre focizni... Nekem akkorra már férjem és gyerekem volt és neki is felesége és gyereke. Amikor elment Németországba majd bele pusztultam, de lettem még utána szerelmes... És mai eszemmel tudom, hogy a férjemmel sokkal jobban jártam mint ezzel a világutazóval jártam volna... A lényeg az egészbe: LESZEL MÉG MÁSBA SZERELMES!
2012. aug. 22. 16:35
 16/20 anonim válasza:

Ha azt írod, h az anyagi dolgokhoz SENKINEK SEMMI KÖZE, akk mért írod ki a kérdést???

Ja és jobb ha eszt a szerelmet elfelejted, és nem, mész ki hozzá, mert egy hét épp arra elég, hogy amikor visszajössz nagyon hiányozzon, és elrontottál mindent.

Maradj csak itthon., amíg nem tudsz saját pénzből elmenni, és ha már jársz a kis barátoddal, akk eldöüntitek, h itt vagy ott.

2012. aug. 22. 18:15
 17/20 anonim válasza:
Hát Észak Kóreába nagyon nem tudtál volna bemenni
2012. aug. 25. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyuzz, lehet, hogy angolul tudsz, de magyarul egészen biztosan nem. Egyszer nem sikerült még véletlenségből sem egybeírnod igekötős igét az igekötőjével... Nem baj, ha tudatlan vagy, de amit tervezel mellette, az még az írástudatlanságodnál is nagyobb butaság! Te szerintem a szetrelembe vagy szerelmes...
2012. aug. 27. 16:22
 19/20 anonim válasza:
0%
Én ismerke olyan törvényt,hogy ha valaki be megy koreába(asszem),akkor onnan nem jöhet ki.. nem ajánlanám..
2012. szept. 8. 18:01
 20/20 anonim ***** válasza:

meg bedaralnak kutyahusnak...

hivd a baratodat ide inkabb.

2014. márc. 30. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!