Mennyire veszélyes most Ukrajnába utazni? A hétvégén kellene indulnom.
Figyelt kérdés
A Kassai-féle eset miatt kérdezem, van-e esély arra hogy atrocitások érnek mert magyar vagyok?2012. jún. 22. 11:02
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy veszélyesebb mint eddig. Én jövő héten megyek amúgy, szóval sztem emiatt ne parázz. Bár gondolom attól is függ hova mész. Milyen helyrekre vagy melyik részére az orszgnak (vagy mit csinálni). Egy drukkerekkel teli kocsmát elkerülnék biztos, de azt mo-n is megteszem. Mondjuk megértem hogy ki vannak akadva, a bíró nagyot hibázott. De nem hiszem hogy emiatt egy átlag ukrán neked esne az utcán (kop-kop)
2/5 A kérdező kommentje:
Poltavába illetve Zin'kiv-be kell mennem, egy olajipari cégnél dolgozom. Remélem nem lesz gond....
2012. jún. 22. 18:13
3/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bármi bajod eshetne. Igaz, talán én is félnék egy kicsit, ha Kelet-Ukrajnába kéne mennem, de Poltava egyáltalán nem tűnik olyannak, mint pl. Doneck. Az meg, hogy magyar vagy, szerintem senkit sem fog érdekelni.
4/5 anonim válasza:
Írnál milyen volt? Túlélted? ;-)
5/5 A kérdező kommentje:
igen, túléltem... :)
bár a vodka kicsit sok volt, de gyakorlatilag ahogy megtudták hogy magyar vagyok egyből 'tovaris' voltam, a foci nem is került nagyon szóba, én meg nem hoztam fel
2012. júl. 22. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!