Sri Lankára és a Maldív szigetekre melyik irodával lehet a legolcsóbban kijutni? Van valakinek tapasztalata? Megy valaki júliusban oda?
Szinte mindegyik utazási iroda szervez oda utakat. Ilyen esetben minimum 2x kell átszállnod, plusz a hidroplán/gyorshajó transzfert is intézned kell a szálláson kívül, ha egyénileg utazol.
Egyébként a legjobb iroda az Araamu Travel, vagy az Admiral Travel, mindig mindent pontosan leszerveznek. Maldív esetében tudok nyilatkozni, ha nem a legdrágább szigetre mész, félpanzióval, és előfoglalási kedvezményekkel, minden egybevéve 480-500 ezer Ft-ért tudsz kijutni költőpénz nélkül. Hogy mennyire drágább, mint egyénileg szervezve, sajnos abban nem tudok nyilatkozni, mivel nem foglaltam még egyénileg ide. :) De legalább minden procedúrát megszerveznek és össze van hangolva minden :)
Én ezt néztem most, ez megéri?
Milyen szálláshelyet ajánlanátok, mire figyeljünk? Két felnőtt, egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!