Japánba mennyi pénzel érdemes elutazni és mennyi időre?
Ezt amúgy én is akartam írni, csak épp a kérdezőnek!
Egyik ismerősömnek mongol csaja van, és büdös! Csak a szex miatt van vele, de így is alig tudja elviselni a szagát. Tehát gondolom a japánoknak is van egy jellegzetes szaga. Hát, ha neked ez kell, kérdező... Csak nehogy megbánd! :D
Való igaz, hogy a japánoknak is, és más ázsiai népnek is van sajátos illata (én nem szagnak nevezném), de ez fordítva is igaz: az ő szemszögükből nézve a mi illatunk nem olyan, mint az övüké. Van, aki épp ezt találja vonzónak, van, aki nem szereti. Ennyi. Szerintem nem kell túlragozni, nem érdemel többet, mint az, hogy szereted-e a töltött paprika illatát, vagy sem. Ha igen, akkor azt választod és eszed, ha nem, akkor mást.
Mondom mindezt azzal, hogy nekem ázsiai feleségem van és ázsiában élünk :)
Ez hülyeség, hogy szaguk van. Istenem. Tudod te, hogy mennyit tisztálkodnak és hogan? Nekem japán barátnőm van, és nála higénikusabb, tisztább emberi lényt nem nagyon láttam. Én tényleg semmit nem vettem rajta észre. Szóval szerintem ez hülyeség. A kérdezőnek meg azt szeretném mondani, hogy nagy esélyekkel indulsz a csajoknál, mert általában szeretik az európaiakat. Legjobb ha: beszéled a nyelvüket (nagyon örülni fognak ha japánul szólsz hozzájuk), ha szóke vagy, viszonylag magas (185 felett már inkább hátrány), fehér a bőröd, igényes és tiszta vagy (ha egy napig kihagyod a fürdést, azt észreveszik), és egyáltalán nem hátrány ha animefan valaki (mert ott rengeteg van, ezért ott senki nem néz ki, de tudom, h te nem vagy az, csak azért mondom, h tévhit,hogy hátrányt jelent). Ja és mondj neki szépeket, dícsérd és legyél vele figyelmes, mert a japán pasik ilyen téren nem túl erősek. Szóval alapból jó esélyeid vannak. Egyébként a magyarokat különösen kedvelik (már aki ismer minket, de általában ismernek).
Hát ezt meg, hogy mennyi pénzzel és mennyi időre érdemes kimenni, az relatív. Mit akarsz látni, mire vagy kíváncsi. 1 hétre min. fél milla, 2 hét kb 1 milla, a többit ki tudod számolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!