Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kocsival szeretnénk körbejárni...

Kocsival szeretnénk körbejárni Oroszországot. Valaki járt már ott AUTÓVAL?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem mindennapos dolog, de régóta tervezgetjük. Az útvonal, Budapest-Moszkva (idáig egyértelmű), Moszkva-Vlagyivosztok tehát a transzibériai vasút útvonala. A legfőbb kérdés az lenne, hogy egyáltalán van e ott autóval járható út? Vlagyivosztokból pedig északra mennénk tovább, tennénk egy nagy kört, majd haza. Kérlek ne írd azt, hogy menjünk vonattal vagy repülővel!
2012. márc. 20. 23:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Bocs, nem tudok sajat tapasztalattal segiteni, de allandoan bujom az autos infokat es mar egy csomo sztorival talalkoztam, hogy ilyen-olyan autokat tesztvezetni vittek Oroszorszagba. Sot, ha jol emlekszem az uj Subarut Japanbol inditottak es keresztul Oroszo. eszak-keleti reszen.

Tovabba ezeket erdemes atnezni:

[link]

[link]

Jo utat! :)

2012. márc. 21. 17:22
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

"25-40 éves korig vagyunk, konvojban fogunk menni 3 autóval 12-en, ebből 10 férfi.. Kötve hiszem, hogy kirabolnának."

1. Nem lesz egy luxusút, ha négyen is szorongtok egy-egy autóban.

2. Csomagokból is csak minimálisat tudtok vinni, mert nem lesz helyetek pakolni.

3. A kirablás meg nem függ a létszámotoktól, mert mind a "tíz férfi", reszketve fog hasalni a sárban, ha rátok fognak esetleg egy ak47-est!!

2012. márc. 23. 08:10
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Fórumokat, blogokat néztetek a témában? Mert ott azért általában több első kézből származó információt lehet találni, mint az itt olvasható válaszokban (természetesen elsöprő többségben angol nyelven - ja, de ha ti még oroszul is tudtok, úgy nyilván még több hasznos dolgot találhattok...!)
2012. márc. 27. 15:15
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Több, mint 10 évet éltem Moszkvában, (és többszázezer km-t autóztam Oroszországban) de nem mernék nekivágni ennek az útnak és másnak se tanácsolnám. Igaz, a kérdező által leírt konvojjal jobbak a kilátások.

Vlagyivosztokig egész biztos, hogy van járható út, onnan tovább már nem feltétlenül. (Attól függ, melyik irányba.)

Nyelvtudás jó hogy van. De nem ártana, ha valaki közületek ismerné az orosz mentalitást, ha valahol útonállókkal lesz dolgotok (akár rendőrök formájában) ki tudjatok keveredni a helyzetből.

Sok sikert kívánok és szükség is lesz rá!

2012. ápr. 4. 10:26
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Hú, majd feltétlen számolj be erről az utazásról! Kérlek írj majd ide róla, hogy hogyan sikerült, akadtak-e nehézségek, vagy számolj be róla blogon, vagy valami... Nagyon érdekes, nagyon kíváncsi vagyok (szerintem nem csak én), hogy fog sikerülni!
2012. ápr. 23. 21:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Írni fogok róla egy útinaplót :) Hátha másokat is érdekel mert tulajdonképpen semmilyen információt nem lehet erről találni neten.

Köszönöm az eddig válaszokat!

Várok még! :)

2012. ápr. 24. 03:01
 17/22 anonim válasza:
62%

Szia!

Elindultatok? Vagy mikorra tervezitek?

Én majd egyszer vonattal szeretném megtenni ezt az utat, de még picik a gyerekeim, és pénzem sincs rá. Kiskoromban pedig többször voltam Odesszában a szüleimmel, és KisPolsikval mentünk. Igaz, az nem Oroszország volt..

Kíváncsi lennék a tapasztalataidra, az élményeidre!

2012. júl. 5. 00:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Érdekel minket, hogy sikerült az út? Megvolt már?

Van valami blogod, amit be tudsz ezzel kapcsolatban linkelni?

2012. szept. 7. 19:59
 19/22 anonim válasza:

Szia!

Voltatok már a nagy úton? Ha még nem feltétlen írj!!! Mi is mennénk veletek külön autóval. Már régóta tervezzük mi is. 2 pasi.

2012. szept. 27. 21:35
 20/22 anonim válasza:

Na milyen volt??Ugye nem raboltak ki?

Elmondanád léci?Kiváncsiak vagyunk.

2016. ápr. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!