Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mit tudtok Marmarisról?

Mit tudtok Marmarisról?

Figyelt kérdés
Néhány éve nézegetem a törökországi nyaralási lehetőségeket, korábban Marmaris tűnt leginkább szimpatikusnak. Mostanában viszont egyetlen utazási irodát sem találok, amelyik oda szervezne utakat. Mi lehet az oka???
2012. febr. 20. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron Rodoszon voltunk, és egy napra átmentünk Marmarisba. Nagyon meleg volt, csak vízben lehet elviselni, egyébként elég tiszta és szép, van arany és bőr műhely, nagyon drága bőrdzskik. Nem tudom, mért nem szerveznek oda utat, de nekünk egy nap pont elég is volt.
2012. febr. 20. 16:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, ez a másik variáció nekünk is, azon agyalok, hogy akkor inkább Rodoszra megyünk és onnan át Törökországba. Ti hol szálltatok meg, milyen volt, mit érdemes megnézni és mennyire macerás átjutni Törökországba? (azt olvastam, hogy a vízum miatt több órát igénybe vehet...)

Köszi a segítséget!

2012. febr. 21. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú nekünk fantasztikus hotelünk volt, Mitsis club Faliraki asszem a neve. Szóval faliraki városhoz tartozik. Legalább négy csillagos de abszolút megérte. Nem sokat kirándultunk, de egy percig se unatkoztam. Nagyon aktív az animátor csapat, az egésznek nagyon jó hangulata volt, igazi nyaralás. Volt csúszda meg sportok, minden este mini diszko utána felnőtteknek programok. Mindig más. A tenger tiszta vol es meleg, közelben vizisportok, ajánlom a fotelt, bár nem tudom mi az igazi neve. Egyetlen gyenge ponz az italok. All inclusive volt ugyhogy nem sokat törődtek a koktélokkal, sem is volt eléggébehűtva semmi, de hat nagyon nagy a hajtas. Viszont a parton egyik este elsétáltunk egy kápolnáig, és voltunk bérelt autóvan Lindosban, meg van valahol egy erőd szerű vár. Lehet hogy a fővaros nem emleksz. Marmarisba szervezetten mentunk utazasi irodaval. Reggel koran indultunk, kaptunk a szallodaban csomagot, a kikotoben kellett varni es a hajo ut is kicsit hosszabb volt mint mondtak de megerte. A bőrgyárban volt egy kis divatbemutato csak nekunk, es tenyleg fantasztikusak, puhak es konnyuek dzsekik, de nagyon dragak is. Az arany uzemnek is volt ékszerboltja, lehetett volna vásárolni. Ja és mi kaptunk helyi reggelit ami szerintem nem volt tul különleges, de azert jo volt. Nagyon sok vackot lehet vasarolni, minden uzletbe be akarnak rangatni. Ahhoz nekem tul meleg volt, inkabb felmentünk a várba, az viszont abszolut megéri a kilátás miatt. Van belépő es eurot nem fogadnak el, mindenhol mashol igen. Összessègében talán életem legjobb nyaralása pedig voltam mar par helyen. Ha gyerekkel vagy kulonosen ajanlom a szalloda miatt, ha nem akkor meg azért mert nagyon jo buli az egész. Na ez jo hosszu élménybeszámoló, es bocs hogy kicsit zavaros de iphonerol irok minden jot! :)
2012. febr. 21. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most néztem, hogy a neckermann megint szervez utat. Egyébként a szálloda képei a prosikban szerintem nem annyira impozánsak, legalábbis a többihez képest, de ez ne tévesszen meg
2012. febr. 21. 10:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez így egyre jobban tetszik:) Igen vegyes összetételben mennénk, mert kisgyerek és bulizni vágyó fiatal éppúgy utazna. De úgy tűnik, itt mindenki megtalálná azt, ami neki tetszik. Majd megnézem a Neckermannál is, köszi!!!
2012. febr. 21. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
még valamit elfelejtettem :) A part teljesen homokos és vannak a szállodában külön kis éttermek, ahova elő kell jeentkezni vacsora vagy ebéd helyett. Van sushi, thai, olasz, görög. Ott a la carte lehet enni nemzeti ételeket.
2012. febr. 21. 11:04
 7/7 anonim válasza:
Marmaris hihetetlenül jó hely! 2 éve voltam ott a tánccsoportommal egy fesztiválon. A szállodák többségében all inclusive ellátás van, közvetlenül a tengerparton találhatóak. Árakat nem tudok mondani, mert nekünk szinte mindent a fesztivál szervezői fizettek. Ha van rá lehetőségetek, mindenképpen érdemes oda elmenni. Vásárolni rengeteg dolgot lehet nagyon jó áron, hiszen a bazárban sokat lehet alkudni. Az emberek is nagyon kedvesek és segítőkészek. Szórakozóhelyek is vannak.
2012. márc. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!