Volt mar valaki augusztusban Thaifoldon? Erdemes olyankor utazni?
Tudom, hogy az az esos evszak kozepe, mondszun, nagy esok stb.
Arra lennek kivancsi, hogy ez megis mit takar, pl esik egy-ket orat, de utanna kisut a nap? Vagy elofordulhat, hogy hetekig ki sem sut a nap?
Szeretnek augusztusban odautazni, de felek. Kubaba a szaraz evszakban mentunk, es ugy fujt a szel, hogy az oceanba be sem engedtek minket, eleg rossz elmeny volt. Most nem szeretnek igy jarni. Inkabb egy kis eso, meg para, de uszhassak a tengerbe anelkul, hogy belefulladnek.
Én 3 hetet dolgoztam Laos-ban (Thaiföld melletti ország) 2010 augusztusában. Valóban voltak nagy esők, de sosem tartott 10 percnél tovább. Sosem áztam meg. Ha épp úton voltam bementem egy közeli boltba és 10 perc után már mehettem is tovább. Meleg volt. Az utak gyorsan felszáradtak. Az eső se olyan mint pl európában, hanem meleg zuhanyhoz hasonlítanám. A gyerkőcök simán eljátszóttak és bőrig áztak, de kutya bajuk se lett egy kis záportól:
A gyerkőcök alatt az építkezés (ahol dolgoztam) közelében élő helybéli családok gyerkőceit értettem.
a legtobbszor este esik jo par orat
napkozben hoseg van, ha teged nem zavar a 40-45*C akkor gyere
en itt elek
Én szeptember legelejen voltam tavaly Thaifold del-nyugati oldalan (Krabi/Phuket). Minden nap volt 10 perc zuhi, azon kivul gyonyoru napos es meleg volt. A szel nem nagyon volt jellemzo. A tenger mindig teljesen nyugodt volt, es gyonyoru turkiszzold!
Nem lesz gond, ne aggodj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!