Körübelül mennyi Japánba egy út átlagosan? :D
Igen, 200 ezer körül a repjegy, és az élet elég drága kint, kaja is, utazás és lakhatás meg főleg.
Az sem mindegy, mennyi ideig akarsz kint lenni, és mit csinálnál.
Én voltam már ösztöndíjjal és privátban nyaralni is; mikor nyaraltam, egy ismerősömnél laktam/ettem 2 hétig, tehát arra szinte nem is költöttem, de így is elment 350 ezer mindenre.
Szia. A Mondo magazin 2015/08-as számában van egy cikk ami ezzel kapcsolatos: 6000 km Japánban. A cikkben Anna (28) és Zoli (35) mentek ki, WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms - wwoofjapan.com) nevű program keretében. Erről azt kell tudni hogy lényegében mezőgazdasági önkéntes munka fejében a házigazdák ételt és szállást adnak.
Turistaként azt hiszem 3hónap a maximum amit kint lehet tölteni.
A cikkben továbbá leírják, hogy hol voltak, az utukat és egyéb hozzá kapcsolódó dolgokat.
A Japan Rail Pass-t érdemes még itthon kiváltani, árban jobban jön ki. Valamint a repjegyeket illetve a szállásokat érdemes hónapokkal előbb lefoglalni, hogy legyen hely.
A repülőjeggyel kapcsolatosan pedig láttam már 800Ezerért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!