Ez így szerintetek mennyibe kerülne két embernek?
Figyelt kérdés
Szóval Tokyoba szeretnénk menni 1 napra,tehát mennénk és jönnénk.Egyetlen konkrét célja van a lányomnak meg az alap látványosságok.Reggel 6ra érkeznénk és este 6kor indulnánk vissza.Erre a 12 órára szükségünk lenne egy tolmácsra is.Ezt hol tudnám elintézni és mennyibe kerülne kb?2011. okt. 31. 23:21
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!A lányom tud angolul,akkor nem is kell japán tolmács?A kedves válaszoló aki felajánlotta,köszönöm még átgondoljuk ez esetben hogy kell e tolmács hogyha az angollal is boldogulunk.
2011. nov. 8. 18:27
12/16 anonim válasza:
azt nem mondom, hogy mélyreható intellektuell beszélgetéseket fog tudni levonni a helyiekkel, de el fog tudni boldogulni az angollal, többnyire minden ki van irva a metroállomásokon angolul is, tehát elveszni nem fog. Én se beszélek japánul, de sose volt gondom.
13/16 anonim válasza:
én azt hallottam maguktól a japán ismerőseimtől, hogy nem nagyon szeretnek angolul kommunikálni. sokszor nem is válaszolnak semmit, ha angolul szól hozzájuk az ember, mert félnek, hogy nem értenék meg a külföldit, ha nem tud japánul.
14/16 anonim válasza:
Még véletlenül se menjetek el fél napra! Pár napot mindenképp maradjatok mert hulla fáradtak lesztek,ráadásul az átszállás repülőtéri várakozás etc miatt marad pár órátok , akkor is azt fogjátok kívánni bárcsak otthon lennétek az ágyatokban. Nem hiszem hogy ezt szeretnéd a lányodnak... Azt hallottam hogy az angol oktatás nagyon jó japánban és nagyon is jól tudnak ÍRNI, mert beszélni nem nagyon akarnak mivel borzasztó a kiejtésük és állítólag még az angol anyanyelvűek se nagyon értik meg az átlag angolul beszélő japánt.
15/16 anonim válasza:
Előző vagyok , ne haragudj de egy kis off: Kedves tolmácsnak jelentkező! Megkérdezhetem hogy hol tanultál meg ilyen jól japánul és mennyi idő alatt?:)Mert nagyon meg szeretnék tanulni japánul csak nem tudom hogyan.
Azért kérdeztem meg itt mert remélem a másik válaszoló majd elolvassa.
16/16 anonim válasza:
utolsónak: magamtól tanultam meg itthon, én valahogy sehogy máshogy nem tudok jól tanulni, csak egyedül.
aztán meg mikor már nagyjából ment, elkezdtem japánokkal skypeolni, és úgy gyakoroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!