Thaifoldi nyaralas? Kinek van kedve?
hello mindenkinek!thaifoldi nyaralason gondolkodom aprilis kornyeken olyan 3-4hetre..ilyen hatizsakos orszagjaros utra de sajnos nincs senki aki jonne velem..ha valakinek van kedve vagy barmi otlete,tapasztalata azt megkoszonnem:)
21 éves lány :)
üdv
én mennék, voltam már így európába
írj részleteket email-be
Oh, egy fiatal bekpekor! :)
En 31, fiu vagyok. :)
Legyen Lonely Palnet utikonyv angolul, lehetoleg a legujabb, de vegul is mind1. !!
A legjobb dolog az az egeszben, hogy az egeszet itthon megtervezed, es a helyszinen (az egesz nyaralas alatt) a fele, biztos hogy megvaltozik, es maskepp lesz! De a paradoxon az, hogy vmi tervezetted nem jon be, ellenben kapsz masik elmenyeket!
Az elmenyek pedig olyanok, amiket egy Allinkluzivos turiszt nem kap meg, max 100dollaert. Azert jo a bekpekorseg, mert helyinek erzed magad, es osszeismerkedve mas hatizsakosokkal, helyi fiatalokkal, eljuthasz veluk olyan helyekre (ingyen), amirol nem is almodtal!
En tudom, milyen. ;)
Összeházasodtatok már?
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!