Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Vietnámban melyik mobiltelefon...

Vietnámban melyik mobiltelefon szolgáltatónál érdemes feltöltős SIM kártyát vásárolni egy utazás idejére? Érdekelne még online E-SIM is, ami jól működik az országban.

Figyelt kérdés

#Ázsia #Vietnám #Travel SIM #Vietnámi mobil
nov. 22. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én wizzair esimet szoktam venni mindenhova, még a legelérhetetlenebb országokban is jól működik. Bár drágább, mintha helyben az országban vennél egyet.
nov. 22. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Az eSIM sztem harom esetben eri meg: ha tobb orszagot is meglatogatsz a tersegben az utazas soran, vagy ha nem akarsz pl. a repteren bajlodni ezzel, es SIM-kartyat vadaszni (plane, ha pl. keso este erkezel), esetleg vmilyen helyi szabalyozas miatt nem tudsz venni az adott orszagban (pl. adoszam, vagy helyi lakcim kell hozza). Minden egyeb esetben a helyi SIM kartya sokkal olcsobb, es sokkal tobb netet kapsz. En az Airalo SIM-kartyajat probaltam ki most szeptemberben egy Szingapur-Kambodzsa-Malajzia trip-en. Mindharom orszagban gond nelkul mukodott.
nov. 22. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, marad a helyi kártya :)
dec. 2. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!