Hol érdemes keresgélni?
Sziasztok!
Szeretnék kiköltözni japánba, egy pénztárca barát apartmanba. Hosszútávra tervezek (1+ év) és szeretnék keresni egy apartmant egy magamnak ami közel van Tokióhoz de nem feltétlen kell ott lennie mert ahogy láttam ott a lakások ára elég húzos. Aki esetleg kint él vagy tervez kiköltözni kérem segítsen. Ha valaki tudd jó japán weboldalakat ami ezzel foglalkozik írja le. Köszönöm
Nem tudom, mit értesz apartman alatt. Én úgynevezett share house vagy guest house-ban éltem jó ideig, ahol van egy saját kis szobád (egérlyuk méretû), a közös helyiségeket meg közösen használjátok, mint egy kisebb kollégium. Ált. 10-12 fô. Én szerettem. Jó volt a közösség, eljártunk együtt is mindenhová. Ha bármi gondod volt, bárkit megkérhettél és segítettek. Ez volt havi 60 ezer yen.
Én ennél a cégnél béreltem∶ Freshroom, Ryougoku (両国)-ban.
Itt a weboldaluk∶
Azt tudod, ugye, hogy 3 hónap után vízum kell a Japánban tartózkodáshoz?
Ez pl egy népszerű albérletkereső oldal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!