Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Malajzia 1 jó,élhető ország?

Malajzia 1 jó,élhető ország?

Figyelt kérdés
Én is tervezek elmenni és találkoztam a Maláj nyelvvel és olyan egyszerűnek találom,jól megy meg minden. És nemtudom én jónak látom,amit láttam belőle. Megéri e tehát odaköltözni?

aug. 6. 21:55
 1/8 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
47%
Muszlim ország, tehát nem.
aug. 6. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
1 Szóvicceket hanyagoljuk
aug. 6. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Oda kell menni, meg kell nézni. Malajziaban nem voltam, Ázsiában máshol igen. Én nem szeretnék odaköltözni, zsúfoltak a városok nagyon, sokkal jobb itt.
aug. 6. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Európai kultúrával egy muszlim országba költözni, nem tartom jó ötletnek. És nem csak az uralkodó vallás a probléma, hanem pl. az egészségügyi ellátás színvonala, ha gyerkeid születnek (főleg, ha lány), akkor az oktatás színvonala, és lehet sorolni napestig a hátrányokat. Túristaként különleges, érdekes, szép ország (amennyiben elkerülöd a nyomor-környékeket), de soha nem költöznék oda.
aug. 7. 03:24
 5/8 anonim válasza:
47%
Minden ország élhető, ha van elég pénzed hozzá.
aug. 7. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Én voltam Malajziában, és soha többet nem akarom betenni oda a lábam, max úgy ha taxivvlan visznek a reptérről a 4-5 csillagos nyugati szállodába, onnan taxival a vállalat irodájába, majd vissza a reptérre, de hogy a helyi világgal még egyszer érintkezzek, na, azt köszönöm inkább nem.

Lehet mondani, hogy az 1-es csak viccelődik, meg gonosz rasszista, de ülj le egy vallási adatokat is tartalmazó térkép elé. Ott van az egész nagy déleket ázsiai szigetvilág telis tele szebbnél paradicsomi tengerpartokkal.

ÉRDEKES módon a turisták ezek közül 3 helyre mennek csak. Indonéziából Balira. Miért? Mert az indonézek Mohamedánok, de Bali jóformán homogénen egyedül Hindu, tehát normálisak. Mennek még a Fülöp szigetekre. Arról is megvan a véleményem, nekem az ő temperamentumuk is sok, de még élhető. Ők római katolikusok, mint mi. AZ utolsó Thaiföld, akik Buddhisták.

Főleg meg ottan Vietnám, de őket már ne is említsük, mert ők kulturálisan Kínához közelebb állnak, mint DK Ázsiához, tehát a legnormálisabb nép és ország mind közül....

aug. 8. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Éltem Malajziában és Szingapúrban is, a világ legjobb helyei. Nyilván egységsugarú falusi iszlamofóbként nem feltétlenül, de amúgy az ország harmada indiai másik harmada kínai, szóval még a muszlim többség sem igaz. Regionális viszonylatban fejlett, mindenki tud angolul, az emberek kedvesek, a konyha kiváló, jól lehet keresni és olcsón lehet élni. Ennél sokkal többet nem kell várni egy országtól. Kivéve persze, ha nem egységsugarú falusi iszlamofób az ember, mert akkor zavarja, hogy a nők harmadán fejkendő van, másik harmadán meg szári.
aug. 8. 08:20
 8/8 anonim válasza:

Malajzia 2-nél élhetőbb.

Egyébként csak azért alacsonyabb Malajzia HDI-je, mint hazánké, mert az erődirtás (+ ezzel járó környezetszennyezés) brutális.

Mondjuk Brazília és Oroszország, Kína is ilyen.

okt. 29. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!