Malajzia 1 jó,élhető ország?
Én voltam Malajziában, és soha többet nem akarom betenni oda a lábam, max úgy ha taxivvlan visznek a reptérről a 4-5 csillagos nyugati szállodába, onnan taxival a vállalat irodájába, majd vissza a reptérre, de hogy a helyi világgal még egyszer érintkezzek, na, azt köszönöm inkább nem.
Lehet mondani, hogy az 1-es csak viccelődik, meg gonosz rasszista, de ülj le egy vallási adatokat is tartalmazó térkép elé. Ott van az egész nagy déleket ázsiai szigetvilág telis tele szebbnél paradicsomi tengerpartokkal.
ÉRDEKES módon a turisták ezek közül 3 helyre mennek csak. Indonéziából Balira. Miért? Mert az indonézek Mohamedánok, de Bali jóformán homogénen egyedül Hindu, tehát normálisak. Mennek még a Fülöp szigetekre. Arról is megvan a véleményem, nekem az ő temperamentumuk is sok, de még élhető. Ők római katolikusok, mint mi. AZ utolsó Thaiföld, akik Buddhisták.
Főleg meg ottan Vietnám, de őket már ne is említsük, mert ők kulturálisan Kínához közelebb állnak, mint DK Ázsiához, tehát a legnormálisabb nép és ország mind közül....
Malajzia 2-nél élhetőbb.
Egyébként csak azért alacsonyabb Malajzia HDI-je, mint hazánké, mert az erődirtás (+ ezzel járó környezetszennyezés) brutális.
Mondjuk Brazília és Oroszország, Kína is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!