Szerintetek Dubaj mennyire számít jó nyaralóhelynek, illetve az árak mennyire húzósak ha 2 felnőtt és 2 gyerek utazna ?
1-essel értek egyet, de attól még nektek bejöhet, nézzetek utána, és döntsetek.
Én eddig csak Katarban voltam (nem az volt a cél, csak átszálláskor mentünk ki szétnézni), az érdekes volt, de nekünk pár óra bőven elég volt belőle.
Dubaiban jobban ráfeküdtek a turizmusra, ha titeket az ilyesmi attrakciók érdekelnek, azt ti tudjátok.
Az éghajlat miatt nyáron semmiképp nem mennék, és bár van tengerpart, nagy strandolós időre amúgy sem időzítenék, mert nézelődni, várostnézni, látnivalókat felkeresni nagyon melegben nem olyan kellemes, főleg nem nyakig felöltözve (legalábbis nőként), ahogy ott illik...
Amit viszont én tapasztaltam Dohában, és szerintem Dubaiban is jellemző, hogy viszonylagos olcsóság van, mert sok adó, ami nálunk van, ott nincs. Pl. amikor mi voltunk, akkor 500 Ft körüli összegnek megfelelő riál volt egy doboz cigi, mikor itthon már bőven 1000 Ft felett voltak. De óriási tévékkel is rengetegen várakoztak a reptéren, gondolom az ilyesmi is sokkal olcsóbb lehet, ha megérte kifizetni az extra csomagköltségeket a repülőn és hazacűgölni... A szállásokat nem tudom, de azt a neten egyszerű kideríteni (alkoholt csak a nagyobb, többcsillagos hotelek bárjában árulnak, ha egyáltalán adnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!