Vannak 20 és 50 közötti nők között olyanok, akik szívesen utaznának az alábbi ázsiai országokba, szemben a szokásos úticélokkal? (Legalább úgy 50-50 százalékban, tehát bő számban, nem csak elvétve tízből egy-kettő. Utóbbi nem lenne túl reménykeltő.)
A gyakori, megszokott Olaszország, vagy Franciaország látogatások helyett legalább olyan szívesen utaznának kettesben, majd később a kibővült családdal például Kirgizisztánba, Mongóliába, Kazahsztánba, Törökországba, az Ománi szultanátusba - esetleg Iránba, Nepálba, vagy nyaranta (nem a legnagyobb hidegben) egyszer-kétszer még akár Jakutföldre is?
Hogy ismeritek a nőket? (Vagy akár Ti nők is írhattok.) Lennének legalább fele-fele arányban olyan hölgyek (köztetek), akik ilyen úticéloknak is legalább annyira tudnának örülni, mint a szinte már átlagossá vált Nagy-Britanniai, Spanyolországi vagy Horvátországi utazásoknak?
Mivel személyesen engem ázsiai desztinációk jobban érdekelnek, ezért kérdezek kifejezetten ezen célországokra (ezen a fórumon is) rá. Az érdekelne specifikusabban, hogy egyedül maradnék-e vágyammal, hogy inkább ezen országokat bebarangoljam, vagy azért akadnának szép számmal (ha nyilván nem is mindenki), akik ilyen államokba is elutaznának velem? Vagyis nem egy-egy ember konkrét véleménye érdekel, hanem az, hogy a nők között nagyjából milyen arányú (lehet) azok száma, akik ezen országokban és szívesen eljönnének?
Én szeretem a nem teljesen átlagos desztinációkat, de azokból is inkább a vízparti, meleg éghajlatú helyeket, az általad felsoroltak annyira nem vonzanak.
Ismerősi körömben (nem feltétlenül barátnők, hanem kollégák és egyebek) is inkább a felkapottabb európai tengerpartok és nagyvárosok, illetve USA és divatosabb trópusi helyek vannak az utázási listák élén, szóval én személy szerint az 50-50%-ot sokallom, szerintem nem minden második potenciális partner vágyna veled az általad felsorolt helyekre.
Viszont pl. Izland sok ismerősömnél bakancslistás, szóval nincs minden veszve 🙂
Esetleg az lendítene rajtad sokat, ha valami vlogos utazgató celeb kapna rá az ilyen desztinációkra 🙃
Ezek turista célpontok pont azért nem az átlagos és népszerű helyek, mert az emberek kisebb része akar ide utazni. Ha feltételezzük, hogy a férfiak és nők ízlése 50-50%-ban alakul, vagyis pont annyi nők akar ilyen helyekre menni, mint férfi, akkor is kisebbségben lesznek az összes nő közül azok, akiket érdekelnek ezek a helyek, mivel a férfiak közt is kisebbségben vannak az ilyen érdeklődésűek.
Engem férfiként sem igazán vonzanak ezek a helyek. Tiltakozni nem tiltakoznék egyik ellen sem, de olyan mélyen vannak a listámon, hogy nem valószínű, hogy valaha eljutnék bármelyikig is.
Szerintem ne statisztikát készíts, hogy milyen arányban vannak, akiket érdekel. Sőt eleve inkább ne így tedd fel a kérdést, hogy ezek a helyek érdeklik-e a másikat. Hanem aki esélyes lehet, hogy veled utazzon, vagy csak ismerkedtek, annak azt próbáld meg átadni, hogy téged mi vonz ezekben a helyekben, miért tartod jó ötletnek pont ilyen helyekre utazni. Szerintem így nagyobb lehet az esélye a kapcsolódásnak. Elég valószínű, hogy ha téged érdekelnek ezek a helyek, akkor többet tudsz róla, hogy miért érdekesek, mint más, akinek egy földrajzi név egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt az élményt fogja felidézni, mint neked.
A népszerűbb helyek általában azért népszerűbbek, mert jobban benne vannak a köztudatban, jobban ismerik és ezáltal jobban érdeklődnek iránta az emberek. Ha egy helyről csak a nevét tudod, esetleg azt se tudod, hol van a térképen, vagy miért lehet érdekes, akkor oda elutazni is kevésbé akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!