Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hány magyar engedhet meg...

Hány magyar engedhet meg magának ilyet, hm?

Figyelt kérdés
[link]
jún. 12. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
2%
Nem sok.
jún. 12. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit? Kajakozni a tengeren? Az azért nem olyan nagy cucc. Amikor Máltán mosogattam nekem is volt aztán amikor az időjárás engedte a vizen voltam.
jún. 12. 22:28
 3/8 anonim válasza:
97%
Ember, nyitnék egy új ablakot a böngészőben és vehetném a repjegyet és foglalhatnám a szállót. :D Szóval, elég sok, aki nem olyan marha, hogy 200-ért jár 3 műszakba.
jún. 13. 05:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. úgy vagyok vele, mint a 3-as, csak éppen miért "engedjek meg magamnak" valamit, amit nem is szeretek? Sokan vagyunk, akik megtehetnénk, de pl. én sem rajongok a vízi sportokért. A tengeri kajakozás azért nem olyan hűha dolog, ami csak a csilliárdosok szórakozása lehet.
jún. 13. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:
13%

double island ausztráliában található, a videóban is úgy tűnik, hogy az. Oda azért nem sok magyar jut el turisztikai célból.

Ha csak úgy randomra adta neki ezt a címet, és horvátországban kajakozik, akkor oda az eljuthat az átlag magyar.

jún. 13. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem tűnik ez olyan nagy számnak..
jún. 13. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, elég sokan. Ausztráliát kevesebben, de tengeri kajakozást számosan. De nem ez a fontos. El kell döntened, hogy ez neked jár, adja apuci, az állam, az EU, Orbán, Gyurcsány vagy a Magyar Peti, vagy elfogadod, hogy vágyaid megvalósításához neked magadnak kell akár az akadályokat, hátrányos helyzetet legyőzve mindent megtenned.
jún. 13. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

120 dolcsi (30 ezer Ft) egy ilyen túra, ezt azért sok magyar ki tudja fizetni.

Az Ausztráliába eljutás lenne az anyagilag megterhelőbb, de mondjuk 1-2 millió Ft-ból megoldható lenne.

Szerintem ezt elég sok magyar megengedhetné magának.

jún. 14. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!