Mi olyan nagy szám Balin és a Maldív-szigeteken ?
"Akkor ennyi erővel minek van tóparti vityillója bárkinek? Ott a sorház kertje a városban, felfújhatós medencét a közepébe és kész. Sőt! Beül a kádba a panelben, pancsizik egyet, aztán kiül az erkélyre... Ugyanaz szerinted?"
Mert a nyaralás lényege, hogy kiszakadj a hétköznapjaidból. Ami a kerted, meg az erkélyed, nem a tópart.
"És jól esett egy hetet nem csinálni semmit, néha az ilyen nyaralás is kell"
Ez így van, na de sokkal kevesebből kihozom a hasonló szintű feltöltődést nyújtó semmittevős nyaralást, a milliókból meg inkább olyan helyre utazok, ami mondjuk emberi, szellemi téren is rendkívüli élményt nyújt.
"A kérdés pedig nem arról szólt, hogy milyen a jó nyaralás, meg ki mit szokott csinálni olyankor, hanem hogy mi olyan nagy szám benne, ez pedig a csodás természeti környezet, amiben nagyon sok más felkapott desztinációt simán lever."
A kérdés arról szólt, hogy mi olyan nagy szám benne. Erre az is valid válasz, hogy igazából semmi.
"De ezeket a nagy márkalogós, nagy márkafeliratú darabokat pont a csóró réteg veszi, hogy lehessen vele veretni"
Ez a táska 6100 euró ami mai árfolyamon 2.3 millió forint. Hát nem tudom. Sok gyárban járok munka miatt de a Suzukisoknál nem nagyon látok ilyet tömegével.
Ez a ruha 25 ezer euró ami közel 10 millió forint. Lehet, hogy az összes operátorként dolgozonak van ilyen de nem igen láttam még csorón 10 milliós ruhát
22
Hát én még jómódú embereken nem láttam ilyen ízléstelen darabokat. Csórókon, viszont annál inkább. (A replika változatát)
Egy Tom Ford ruhadarab sem a hatalmas logótól kerül annyiba.
Ezeket pont az a réteg hordja, akik amúgy nem engedhetnék meg maguknak. Akik lazán ki tudják fizetni, azok pont hogy inkább a diszkrétebb darabokat hordják.
Ismered a mondást, a gazdag elrejti amije van, a csóró meg még azzal is dicsekszik amije nincs.
Én nevetségesnek tartom ezt a fajta veretést.
"Maldívon feszítek a pálmafa előtt, s van ám még ott lóva ahonnan ez jött! Nézd Gucci, Armaniban feszítek! Ez ám az élet! Figyeld, mert nemsoká meg Tenerifére utazunk! A tavalyi dubai képeket ugye láttad? Ha nem láttad volna, megosztom emlékként"
Amikor ilyen posztot látok a szósől médiában, mindig megmosolyogtat. Nehéz szánalom nélkül nézni ezekre a lárvákra.
Szívesen megkérdezném egyszer egy ilyentől, ha ennyire jól megy a szekér, akkor miért vagy rászorulva, hogy egy gyárban/hipermarketben robotoljál? S miért egy panelban laksz? De úgyis csak az lenne a válasz, hogy "csak irigy vagy" így értelmetlen megkérdezni a Facebookra posztolt fotója alatt egy kommentben.
Inkább beposztolok ilyenkor kommentben egy mémet "Csiri-biri, csiri-biri oltott mész, nemsoká jössz haza, na hova mész?" XD
"Csórókon, viszont annál inkább. (A replika változatát). Egy Tom Ford ruhadarab sem a hatalmas logótól kerül annyiba."
Szerinted egy Tom Fordot nem hamisítják a kevésbé gazdag embereknek ? Vagy a Birkin táskát ? Dehogy nem. Lassan már a Sheines ruhákat is hamisítják.
"Szívesen megkérdezném egyszer egy ilyentől, ha ennyire jól megy a szekér, akkor miért vagy rászorulva, hogy egy gyárban/hipermarketben robotoljál?"
Mark Zuckerberg is robotol napi sok órát egy irodában. Őt is szánalmas csórónak látod ? Sőt utazni is szeret.
Ez ízlés dolga, kár ezen vitatkozni.
Én ingyen se mennék, se Balira, se Maldívra, mert nem érdekel annyira, hogy ennyit utazzak, hogy aztán a tengerpart bámuljam egy hétig. Nekem ezekben a helyekben semmi vonzó nincs, de ettől még másnak tetszhet.
Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Nem akarok beszállni a vitába, de a birkin táskás válaszadó valami nagyon nagy álomvilágban élhet, vagy csak trollkodik.
Tudod te egyáltalán a proli szó jelentését?
Magyarországon konkrétan a lakosság fele még a balatonra se jut el, nem hogy Indonéziába.
Egy indonéz barátommal beszélgettünk pont Raja ampatról, és mondta hogy egy szenvedés oda eljutni még egy helybélinek is. Majd szerinted az átlag!! 2 hétre oda utazó még el akar tölteni 1-2 napot utazással? Kötve hiszem.
Te miről beszélsz? Látom beütött a kannásbor meg a vegyi gyümi. Józanodjál ki, azt utána írjál!
Oké, értjük. Te vagy a helyi nagymenő, NER kiskirály. De ennyi utazás között hogy van időd még gyakorizni is? Vagy unalmas már fiji meg a húsvét-szigetek?
Nem gáz ez számodra, hogy a poor népre pazarlod a drága idődet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!