Bali, Mauritius vagy Maldív-Szigetek? Hová menjünk?
Szia, attól függ, mikor? Mi jövő februárban megyünk Maldívra, az az abszolút főszezon, úgyhogy reméljük, hét ágra süt majd a nap.
Mauritius nagy szívem vágya már régóta, de ott olyan mértékben lutri az időjárás, hogy nem mertük megkockáztatni.
Bali sajnos már lejárt lemez...bocs.
De bármit is választotok, jó nyaralást!
Mauritiuson voltam, nekem nem tetszett. Tulzsufolt nagyon a helybeliekkel. A nyilvanos tengerparti szakaszok apolatlanok, semmi különös, sok kobor kutya.
Bali- allitolag nagyon hangulatos, jo hely. Ami miatt en nem mennek szivesen oda, az egyik leginkabb földrenges veszelyeztetett hely Indonezia.
Malediven- ez egy nagyon szep uticel, aki a tengert es annak a hangulatat szereti. Valoszinü nekem is ez lesz a következö uticelom. Vagy amit meg tudok ajanlani szinten az Indiai oceanban, Seychellen. Meg szebb, mint Malediven, valamivel dragabb is.
13
Állítólag Balin rémes a forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!