Miért csak Bli és Thaiföld népszerű ?
Szerintem Thaiföld relatíve olcsó (legalábbis a repjegy egész tűrhető, mi 2018-ban kifogtunk 120e/fős retúrjegyet), és mivel elég felkapott, így egész könnyen lehet ott programokat is szervezgetni, sőt, sajnos gombamód szaporodnak a butított, csak turistáknak szóló bóvli látnivalók is.
A magyar celebek is hozzátették a magukét, van, aki minden évben ott nyaral, van, aki nyaralója van ott, tehát a köztudatba is bekerült.
A hostelekben pedig hónapokig is el tud lenni egy igénytelen ember, nem kell drága szállást sem foglalni.
Balin nem voltam, de igazából hasonló lehet az ok, mint Thaiföldnél, az utazási irodák is ezt a két helyet nyomják legjobban valamiért, olyanok, mint a Karib-térségben a Dominikai Köztársaság.
Ráadásul a filmek is nagyon tudják formálni a közízlést (A part, Ízek, imák, szerelmek stb.).
Személyes véleményként fűzném még hozzá, hogy a Karib-térség a maja romokkal nekem kicsit jobban bejött, mint Ázsia, de ha megint Ázsiát venném célba, akkor vagy az általad említettekből szemezgetnék, vagy Srí Lanka, Kambodzsa jönne szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!